Sen dzieci

Wiosna tuż tuż coraz piękniej się robi !

1 polubienie

Życie zaczyna na dworze rozkwitać :cherry_blossom::tulip:

Zaraz lepiej się wstaje jak słońce jest za oknem i widno , chociaż dzisiaj u nas było ciemno i bez słońca i teraz wyszło dopiero

1 polubienie

A za to u nas dziś pięknie :blush:

Nic tylko korzystać z pięknej pogody :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

U mnie kiepska pogoda na Śląsku, zimno i wieje, a rano delikatne przymrozki. Tak jak 2 tygodnie temu było ładnie tak teraz odwrotnie.

1 polubienie

U nas zaczęło też nieźle padać wieczorem , i do teraz ciągle deszcz

U nas w dzień było ładnie a na wieczór zaczął deszcz padać no i teraz jest -2 a jutro ma być zimno

1 polubienie

U nas pada :slight_smile: ale zmiana czasu dobrze zadziałala zamiast wstac o 5.30 synek wstał teraz o 7 :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Dziś pobudka o 8:23 :smiling_face_with_three_hearts::partying_face: Jupi, po zmianie czasu ładnie pospaliśmy. Jest szaro i mokro

2 polubienia

O to super przy niedzieli fajnie pospac dluzej:) u nas tez mokro a dziaiaj jarmark :see_no_evil:

2 polubienia

Dziś też właśnie córka pospała dłużej , wgl za dużo nie odczułam tej zmiany czasu :smiling_face: można było się nawet wyspać :smiling_face::smiling_face:

U nas też tak szaro i pochmurno, wgl nie czuć że niedługo święta :face_holding_back_tears: słoneczko by wyszło to by więcej energii do działania człowiek dostał :face_holding_back_tears:

Ja trochę poczułam bo dziś niedziela palmowa bo ludzie z palmami chodzą :smiling_face:
Dziś pierwszy raz odpad 11m mały został pierwszy raz sam na godzinę z teściową …. I ani razu nie płakał :star_struck:

1 polubienie

To wiadomo ale dużo bardziej ja osobiście bym poczuła jak by było cieplej na dworze :smiling_face:

Aaa to napewno :wink:

1 polubienie

U nas mały spał do 7.30 czyli na jego czas wstał normalnie. Ale przetrzymalam go bez drzemki. Mam nadzieję że jutro nie będzie problemu ze wstaniem godzinę wcześniej

1 polubienie

Te zmiany czasu zawsze potrafią namieszać w życiu

1 polubienie

U mnie przez to że wstał później to wszystkie drzemki się rozjechały :smiling_face: zobaczymy jak będzie jutro

1 polubienie

U mnie nie mogą teraz zasnąć na noc :face_with_hand_over_mouth: