Kurcze to dopiero wieczorem bo mąż mi zabrał komputer
nie wiedziałam że na telefonie się nie wyświetlają ![]()
Manndarynka w rudych włosach wyglądasz pięknie. Tak jak napisała jajeczko w rudych włosach promieniejesz. Wg mnie lepiej niż w tych ciemnych blond i dlatego ja też nie jestem w stanie doradzić Ci zmiany.
Mi włosy zaczęły rosnąc zresztą zawsze tak było, więc ja nie narzekam ![]()
Szkoda, że na telefonie nie można zobaczyć zdjęć. Mąż wieczorami okupuje komputer a ja mam chwilę tylko wieczorem przed snem
Małgorzata ten rudy jest super
bardzo Ci w nim do twarzy bo ożywia ją. ale wiadomo każda kobieta po czasie potrzebuje zmiany
może czerwień???
Bardzo dziękuję za podpowiedzi, bo samą siebie naprawdę ciężko ocenić, a o błąd nietrudno.
w takim razie zostanę przy rudym. ![]()
Ja scinalam 2 tydodnie temu poraz 2 w ciazy jest ok to nie ma zadnego wplywu na dziecko
Czy Wy też tak macie że szybko Wam odrastają włosy, czy tylko ja to widzę:-)))) nie wiem, może ten czas spędzony z dziećmi tak szybko mija, że ani się obejrzę a po mojej ładnie obciętej fryzury nie ma ani śladu :-)) grzywka już odrosła i muszę ją wiązać w gumkę :-)))
Ja też mam faze na rudy kolor, ale nie chce mi wyjść :-))))) mam ciemne wlosy i bym musiała rozjaśnić aby mi wyszedł taki rudy jak chce a szkoda mi rozjaśniać i niszczyć, już wystarczająco przez dwie ciąże i hormony są osłabione ![]()
Mi w ciazy rosna zdecydowanie szybciej ale niestety ostatnio zaczely wypadac w duzo wiekszej ilosci niz przed ciazą czy miesiac temu
Mi w ciąży też włosy rosną o wiele szybciej i są piękniejsze a w przeciwieństwie do Beali mi przestały wypadać więc jestem zadowolona. Chciałabym, żeby po ciąży tak zostało chociaż jak już zdążyłam wyczytać z forum może okazać się, że zaczną wypadać bardziej ![]()
dziękuję kochane ![]()
manndarynka piękna nie!
normalna hehe
za chwilę 22 lata kończę
i urodziłam mojego Oskiego urodziłam mając 20 skończone
I coś Ty
To nie mój naturalny kolor, choć bardzo bym chciała taki mieć ![]()
Jajeczko wstawiam zdjęcie żeby było widać cały efekt ![]()
Małgorzata__eL jak dla mnie rudy jest dużo dużo lepszy!
Wyglądasz młodziej ![]()
Ja w 5 miesiącu ciąży postanowiłam ściąć włosy do ramion a miałam długie do pasa. Jedyne z czego nie jestem zadowolona to z koloru bo Pani fryzjerka poradzila mi ciemnieszy kolor aby nie musiała często farbowac na blond. Niestety tylko w blondzie czuję się dobrze i po ciąży od razu idę się przefarbowac
Magiczny ślicznie wyglądasz nie ma dwóch zdań.
i nie ma co dyskutować.
I nie ma co się martwić i przejmować zabobonami. Justyna a Ty faktycznie żeby mniej razy wdychać te opary od farb a po ciąży wrócisz do blond. Ja też bym się na to zdecydowała.
dziewczyny zmotywowałyście mnie żebym i ja coś zmieniła, tylko muszę znaleźć coś fajnego ![]()
Justyna.Suchodola jeśli masz ciemne włosy i po porodzie chcesz się przefarbować na blond, to niestety musisz liczyć się z tym, że Twoje włosy będą wypadać garściami… Bo po porodzie muszą wypaść te, które były chronione przez hormony w czasie ciąży, a w dodatku farbowanie je osłabi… Ja bym poczekała troszkę. Też miałam włosy do pasa, ale podcinałam końcówki, a nawet troszkę więcej. Gdybym nie podcinała, to bym miała za pupę włosy. Ale po co mi to, szczególnie, że mi wypadały
I nic a nic na nie nie działało, tzn tabletki na skórę, włosy, paznokcie, odzywki, maski, specjalistyczne szampony, maseczki z żółtek, maseczki z żółtek i białek, nic a nic, nawet badania na tarczycę robiłam. I fryzjerka powiedziała, że w takim razie cebulki włosów nie są w stanie utrzymać takiego ciężaru i moja głowa się nie nadaje, żeby mieć aż takie długie włosy ![]()
Nie ma co się wahać. Włosy odrosną, jesli zapragniemy mieć znów długie ![]()
Kasiu dziękuję bardzo ![]()
Nie ma co żałować ściętych włosów bo wtedy jak będziemy patrzeć i rozpaczać będzie nam się wydawało, że w ogóle nie rosną. Ja kiedyś miałam pomysł i chciałam sprawdzić jak będę wyglądała w włosach bardzo krótkich żebym mogła z tyłu je stroszyć.
Okazało się, że gorszego pomysłu w swoim życiu nie miałam, ale nie rozpaczałam tylko cierpliwie próbowałam je ułożyć jakoś żeby chociaż troszeczkę dobrze wyglądać.
Odrosły nie wiem kiedy i już mogłam je chociaż wiązać w kucyk. Więc radzę nie rozpaczać i będzie lżej ![]()
Pazur już chyba pisałam w innym wątku że ślicznie Ci we włosach i w ogóle piękna z Ciebie dziewczyna ![]()
Dziewczyny ciąża i wychowywanie później dziecka to jest rewelacyjna pora na dużą zmianę w wyglądzie, można zaszaleć i zrobić z włosami coś na co wcześniej byśmy się nie zdecydowały
bo przede wszystkim i tak przez większość czasu siedzimy w domu z dzieckiem, nie wychodzimy aż tyle do ludzi, nie jeździmy do pracy wiec nawet jakby nam się coś nie podobało, coś by nie wyszło to w domu tego nie odczujemy a włosy odrosną :-)))
Jak ktoś chciał zawsze ściąć włosy i zobaczyć jak wygląda w krótszych (np na Małgorzate Kożuchowską) to teraz w ciąży jest najlepszy moment moim zdaniem ![]()
A to że włosy wypadają po ciąży to trzeba przeżyć i przeczekać, wypadną, bo musza, ale odrosną spokojnie ![]()
Mandarynka ja właśnie ścięłam na Kożuchowską 4 lata temu i tak jak piszesz włosy odrosły nie wiadomo kiedy.
Fajnie się ogląda takie wasze małe metamorfozy;-) ładne z was dziewczyny:-D
Ja również w ciąży scielam pióra, miałam do łokci teraz mam krótkiego Boba a co:-D
Mąż może trochę grymasił ale jak to facet lubi dlugie ale obecnie twierdzi że tak ma zostać…
Nie zmienię tylko koloru moich włosów. Mam typowa ciemna czekoladę, każdy pyta mi się co to za farba:-D nigdy nie farbowalam, chociaż parę lat temu miałam zrobione pasemko blond ale obecnie ścięte.
Kasia Sepiolo i super, że naturalny kolor.
O wiele zdrowsze włosy. ![]()
Mandarynka jak masz swoje ciemne, pewnie oczka też to nie kombinuj z rudym. Raczej odcieniami brązu się pobaw. ![]()
Ja to jestem ,bioła jak śmierć" i mam zielone oczy to rudości mi pasują. Najbardziej jednak jasny blond, ale szkoda mi czasu i pieniędzy na baleyage , które co półtora miesiąca wypadałoby robić. No i włosów też szkoda. Niestety mam je bardzo cienkie, ale chociaż sporo. Mam przyjaciółkę fryzjerkę, ale obecnie jest w Holandii, z resztą czemu miałaby mi robić po znajomości i na tym nie wyjść, też tak nie chcę. ![]()
Za czasów ginazjalnych zrobiłam się na czarno. Z powodzeniem mogłabym dostać główną rolę w jakimś horrorze bez zbędnej charakteryzacji. :))) Hahahah, ach ta młodość. :))
Ja idę w zaparte. Od kilku lat zapuszczam włosy ale wciąż nie mam wymarzonej długości… No normalnie te moje włosy nie rosną ![]()