Jeśli już masz, koniecznie pokaż ![]()
Ja kupiłam swojej córce specjalne sanki z mocowanym do oparcia śpiworkiem na sanki ![]()
Witaj na forum #teamLOVI!
Jeśli już masz, koniecznie pokaż ![]()
Ja kupiłam swojej córce specjalne sanki z mocowanym do oparcia śpiworkiem na sanki ![]()
Kinga, super jeśli Twój mąż ma takie zdolności i możliwości, by zrobić sanki. Takie zrobione samodzielnie na pewno będą dostosowane do potrzeb malucha ![]()
mariee śpiworek to fajna rzecz, nawet też niejako stabilizuje malucha.
Tak, dokładnie - ta stabilizacja jest bardzo ważna. Bo przy zakrętach maluch jest amortyzowany i nie wypadnie ![]()
Kurczę, pamiętam jak rok temu wiozłam moją 3 letnią w tedy Zuzę bez śpiworka, wzięłam zakręt i dzieć mi wypadł z sanek. Na miękki śnieżek, w parku na takim wieeeelkim boisku. W tym samym momencie się zorientowałam. To nie tak że poszłam a ona tam została
Pamiętam dostała w tedy ataku śmiechu, chichotała jak szalona
![]()
Ja ostatnio szukałam takich sanek znalazłam taki artykuł fajnie zrobili sanki dla dziecka z gondola idealne dla maluchów. https://www.malypodroznik.pl/?p=1082
Super te sanki! ![]()
Teraz to jest możliwośc kupienia prze różnych sanek i jest w czym wybierać;)
Kinga tez jestem ciekawa tych zrobionych sanek przez Twojego Męża: ) By jestem właśnie nad kupnem sanek ale jest tyle wyboru różnego rodzaju ze ciezko bedzie.Jak myślicie lepsze będą plastikowe czy drewniane?
Jeśli sanki to tylko drewniane z oparciem
najlepiej trzymac jest dzidzie na kolanach jeśli jeszcze stabilnie nie siedzi
śpiworek i zabawa nie tylko dla dziecka ale i dla rodzica
tatuś niech ciągnie sanie a i na małą górkę można śmiało iść ![]()
My zakupilismy sanki tylko śniegu brak
a chcialabym zobaczyć szczęście mojego dziecka jak jestem jeszcze w dwupaku bo potem już z dzidzia bedzie ciężko… ![]()
To fajnie tez wlasnie myślałam bardziej nad drewnianymi sa bardziej stabilne i z oparciem rzeczywiście fajny pomysł bo wygodne dla dziecka.
Jeśli tylko synek siedzi to pomysł oczywiście rewelacyjny. Ważne aby były z oparciem i dobrej jakości. I wtedy juz tylko czekać na pierwsze śniegi
Metalowe są dobre gdy dziecko boi się samo jechać i trzeba tam posadzić rodzica:)
O tym nie pomyślałam kupując sanki. Jeśli synek faktycznie będzie się bał sam jeździć to na tych moich drewnianych nie wiem czy usiądę, bo mogą pęknąć ;/ Oby chciał sam jeździć
śnieg sypie to jutro będziemy próbować ![]()
Zazdroszczę śniegu ![]()
U nas nie pada…
Sanki czekają wyciągnięte na klatce ![]()
U mnie też śniegu nie ma ; ((( my jeszcze ani razu nie zdążyliśmy wsiąść na sanki ; (( mam nadzieję że u nas jeszcze troszkę go spadnie - póki co mokro i czarno ; ( a święta zamiast białe to ponoc mają być mokre
u nas śnieg był tylko wczoraj
Dziś w nocy wszystko stopniało. A zapowiadały się białe Święta…
Zdecydowanie metalowe wydają się solidniejsze i stabilniejsze. U nas niestety też bez śniegu święta, a szkoda bo liczyłam, że zrobimy córce frajdę i właśnie po korzystamy ze śniegu.
U nas narazie wisna więc mąź stwierdził że dokończy jak już będzie śnieg
Chciałam pokazać Wam jak to będzie mniej więcej wyglądać ale nic nie mogę znależć podobnego w internecie. Chyba nilt na to nie wpadł ![]()
Jak tam jak tam? Wypróbowane sanki? ![]()
Też stawiałabym na metalowe sanki, wydają się być solidniejsze, a przez to bezpieczniejsze. U nas sporo śniegu, ale niestety w okolicy nie ma bezpiecznej górki do zjeżdżania na sankach. A u Was?
U nas w sumie jest fajna górka niedaleko naszego mieszkania, moja 4 laka spokojnie może z niej zjeżdżać ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.