Zakryte palce i sztywna pięta. Emel tak ale są tańsze i bardzo dobre Bartek. My polecamy geox.
Zakryte palce niekoniecznie bo są takie fajne z dziurkami na przedzie że palce nie wyjadą a będą miały przewiew
takie sandałki z niby odtwartymi paluszkami a jednak ze ta stopa nie wyjeżdża są naprawde fajne. Bo latem stopy lubia sie pocic nawet dziecku
Oj miał 3 rodzaje z różnych firm. Wolał nawet nałożyć kapcie niż sandałki. Może w nastepne lato zmieni zdanie ;)
Tak to było trzeba buty codziennie suszyć bo bez butów niewygodnie chodzić a bawiąc się w basenie to wiadomo jak to kończy się;)
Sandałki z lasockiego polecam bardzo wygodne !
Kupiłam sandałki Lasockiego i również polecam ;) miękkie i wygodne ;)
Mi się w tym roku udało sandałki Bartki dorwać w promocji. Lasockiego buciki synek nosił zimą i też mu dobrze służyły.
Ja kupilam sandali przez allegro i jestem zadowolona mala w nich smiga zadowolona;) wybralam model z zakrytymi paluszkami aby jednak te paluszki mialy ochrone.
Co do lasockiego proponuje zerknac na strone ccc teraz jaka wyprzedaze dodatkowo 30% upustu na druga pare ;) mi sie udalo dorwac fajne buty dla malej na jesien mam nadzieje ze ta druga para z 2 rozmiarami wiekszymi rowniez bedzie dobra na wiosne;)
Aniss odważnie jak tak na wyrost kupujesz butki. Oby tylko pasowaly ;)
Ja to niebawem będę kupować dopiero pierwsze butki dla córki ale to myślę że dopiero na zimę właśnie to jednak będę kupować stacjonarnie
Ja swojemu też kupuje ma wyrost buty i zamiast na tą wiosnę to będą na kolejną bo kupiłam jesienią;)
Też tak robiłem jak córki były mniejsze. Teraz lubią nosić to co jest modne
Przynajmniej nie musisz zastanawiać się co kupić;)
No to ja staram się na bieżąco buty kupować :) Jedynie jak mam dylemat przy zamówieniach online to zawsze biorę jednak ten rozmiar większy :) I jak pasuje to ok ,a jak za duży to zazwyczaj zostawiam na później :) Głównie trampki do przedszkola ,bo to jednak bucik całoroczny :D
Szkoda tylko , że te rozmiarowi bardzo różnią się... niby ten sam rozmiar , a różna wielkość buta..