U nas też w zasadzie jedna sala zabaw. Raz na jakiś czas jest OK, bo częsciej to faktycznie już się nudzi;).
U nas są w okolicach takie sale zabaw, ale póki nasz bąbelek nie zacznie siadać to myślę, że nie ma sensu go zabierać w takie miejsca. Póki co musi mu wystarczyć mata w domu i kocyk na podwórku.
Dziewczyny ratunku!
Mam trójkę dzieci (3, 5 i 7 lat) i ta deszczowa aura nas dobija. Trzeci weekend z rzędu siedzenie w domu i już nie wiem co z nimi wymyślić. Czy są jakieś fajne sale zabaw w Warszawie gdzie mogłabym zabrać całą gromadkę? Najlepiej żeby było coś dla różnych grup wiekowych, bo inaczej młodszy się nudzi albo starszy marudzi.
Zalezy jaka dzielnica. Sale zabaw sa zazwyczaj do 10 lat.
Ja polecam Sensorysie - tam sa dostosowane sale do wieku dziecka.
Oprocz tego w grudniu akurat chyba wszystkie bawialnie maja atrakcje typu: przyjdzie swieyy mikolaj robienie pierniczkow, zdobienie pierniczkow, sensoryka swiateczna itp.
Wszystko zalezy w jakiej czesci Warszawy chcialabys byc.
Sama mam dwójkę i w taką pogodę naprawdę trzeba znaleźć plan B. Trafiłam ostatnio na info o sali zabaw w Warszawie, która ma różnorodne atrakcje i podobno nadaje się dla dzieci w różnym wieku: Zabawa, ruch i kreatywność w jednym miejscu – poznaj wyjątkową salę zabaw dla dzieci w Warszawie - Praga Południe Warszawa - poczytaj sobie, może będzie to dobre rozwiązanie na takie weekendy
Takie zajęcia są na pewno super rozwijające, ja akurat w domu dużo czasu spędzałam z dzieckiem i robilam dużo takich kreatywnych zajęć
Ja do dziś lubię z synem w domu robić takie kreatywne zabawy