Ryzyko zajścia

Pewnie masz rację, no ale co zrobimy :person_shrugging::wink: no i tamten był w październiku albo ktoś ma ciągle ten sam problem albo nie wiem już…

1 polubienie

I ta sama osoba :see_no_evil:

Bez obaw, nie ma takiej możliwości :wink: i tak jak tutaj większość podpowiada - rozmowa z ginekologiem i psychoterapeutą na pewno powinna pomóc :wink:

Michaś tu i tu pisal post :wink:

Tak, tak ale o treść mi chodziło :wink:

1 polubienie

A no tak :wink: :wink:

Ale ten sam profil :smiley: i od tamtego czasu to już raczej rozwiązała im się ta sprawa

No wlasnie… to samo konto, raz piszacy jako chlopak raz jako dziewczyna… ta sama sytuacja. Nie lubimy jak sie z nas robi idiotów.

2 polubienia

Tylko się tak zastanawiam po co takie rzeczy? Co to ma ma celu? Nie mogę ogarnąć

1 polubienie

Też jestem ciekawa.
Albo ktoś jest naprawdę niedoinformowany i to jakieś dziecko, któremu brakuje podstawowej wiedzy, albo ktoś sobie robi żarty

Oczywiście że żarty , jakbym zadała jakieś pytanie bo byłabym zdenerwowana to zajrzałabym chociaż jakie są odpowiedzi … a tutaj jest znowu to samo . Rzucone pytanie i cisza totalna

Ale ktos chce rozpetac glowno burze :see_no_evil:

1 polubienie

Albo ktoś sobie robi jaja albo bardziej prawdopodobne dla mnie- piszę to jakiś nastolatek/nastolatka, którzy nie mają żadnej wiedzy z biologii.

1 polubienie

Pewnie tak :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: wpisala by w google szybciej dostała by odpowiedz :rofl::rofl::rofl: