Pamela w ff często są przeceny. A firma naprawdę fajna. kiedyś kupiłam 10 par skarpet za 22 zł, krótkie spodenki za 5zl, czapki po 5zl, po 2 pajace z fajnymi nadrukami z bajek za 44 zł.itp. zaglądaj czasem
Pamela.Mokra, w smyku ostatnio przeceny były i 3packi były coś koło 8-15 zł, zależnie jakie. No i trzeba na promocje w tesco polować Skarpetek z pepco nie lubiłam.
W Tesco czesto jestem ale u nas nie ma duzego asortymentu dla dzieci wlasnie:/
Dzisiaj moja mama mnie odwiedzila i kupila ni 2 czapeczki cieplutkie z polarem w rozmiarze 36:) chyba wyczula interes hehe:)
Gudrun, to ja podobnie. Chociaż to chyba jak się trafi, jedna paczka skarpetek to porażka, jedno pranie i spęczkowane, gumki mocne, uciskają. Drugie jakieś inne i naprawdę fajne.
Pamela, no to Ci się trafiło
Naprawde jakby czytala mi w myslach hehe. Jedno z glowy;))
Czy te skarpetki na początku dla niemowlaków to powinny być z gumką czy raczej takie luzniejsze przy nozce?
Monia moim zdaniem takie luzniejsze bo dzieciaczki maja pulchne nozki raczej i lepiej
bezuciskowe.
Też uważam, że z tymi gumeczkami trzeba uważać…
Monika skarpetki powinne być luźne, żeby nie ściskać niepotrzebnie nóżki. Najlepiej albo takie bez gumki ja mam kilka właśnie takich albo żeby gumeczka była jak najluźniejsza.
Ja wlasnie nie mam jeszcze zadnych skarpeteczek. Po weekendzie sie wybiore cos kupic chociaz z 3 pary…
Czy rozmiar 62 nie będzie za duży na początek? Bo innych mniejszych znaleźć nie mogę.
To zależy jak duże dziecko urodzisz. Ja bym sugerowała mieć jednak chodź kilka sztuk na 56 bo standardowo takie są dobre po porodzie no chyba że lekarz szacuje że dziecko będzie duże to 56się nie przydadzą. Mój synek ważył niecałe 3kg i nawet w większości na 56się topil a na 62to zaczęłam zakładać po 1.5miesiąca. Spróboj poszukać przez internet smyk h &m c &a napewno mają na 56ewentualnie taniej allegro
Ja bym allegro proponowała i tam poszukać, bo można tanie i polskie ubranka znaleźć. A jakościowo też byłam zadowolona. Z h&m ubranka są dosyć duże i te co mam 56 to bardziej odpowiadają tym 62 polskiego producenta. Ze smykiem też właśnie różnie, czasem 56 są olbrzymie. Mój ważył 3700g i 56 cm długi i przez pierwszy miesiąc nosił te 56 polskie.
Ja tez sporo zamawjajam na allegro i byłam zadowolona:-)
Jeśli chodzi o ubranka to mam. Jedyne co mi brakuje a muszę mieć do szpitala dla dziecka i nie mogę znaleźć to skarpetki.
Ja miałam na początku takie ten najmniejszy rozmiar i super się sprawdziły
Rozmiar 56 cm jest jak najbardziej potrzebny bo przynajmniej będzie dobry na maluszka na pewno, myślę, że nawet jeżeli okaże się dziecko dłuższe to w szpitalu chociaż na początek będziesz miała Jeżeli chodzi o skarpetki to widziałam juz takie od rozmiaru 10 np. w Reserved, były fajne i w dodatku teraz jest przecena
Monika.P, skarpetki to rozmiar 13/15 powinien być ok, ale większe nie ma sensu, mogą być stanowczo za luźne, za długie i będzie dziecku niewygodnie po prostu. Tutaj jednak większość sieciówek ma to na stanie. Ja ze smyka mam, coś z hm.
W Pepco są też skarpetusie