Chce mu kupić pierwszy rower albo coś czym będzie do przedszkola jeździł
Co będzie najlepsze ?
Wcześniej kupiłam mu zabawkowy jeździk z pedałami ale gamoń nie ogarnia że musi pedałować i się odpycha
Chulajnoga tez go nie interesuje bo siednie i siedzi i tez się nogami popycha
Bardzo dobrze ze sie odpycha, najlepsze jako pierwsze sa rowery biegowe. Dzieki nim dziecko uczy sie równiwagi i kolejnym etapem jest juz rower na pedaly z dwoma kolkami. Ja mialam rower Puky a pozniej Cariboo z hamulcem
Zależy ile dziecko ma lat… Na początku najlepiej sprawdzą się rowerki biegowe, a dopiero potem takie z pedałami. Także wszystko zależy od tego co już mieliście i na czym dziecko umie jeździć
Zgadzam się wszystko w zależności od wieku dziecka . My zaczynaliśmy od biegówki teraz duży rower dwa koła , jeździ hulajnoga i ostatnio zawitały u nas wrotki ![]()
Zależy ile ma lat
Cały zeszły rok śmigał na biegówce Cruzee, kupiliśmy woom 3 i liczymy, że bliżej lata pojedzie. Już teraz ćwiczy pedałowanie w pokoju- tylnie koło jest na stojaku, w powietrzu, więc ma coś jak rower stacjonarny póki co.
A ile dziecko ma lat ? Na poczatek polecam rowerek biegowy napewno sobie da rade na nim ![]()
Rowerek biegowy cariboo
Ja polecam rowerek biegowy Milly mally bo ma zmienianą ramę można ją odwrócić i jest większy. Dłużej posłuży
Ogólnie polecam zorientować się jakie sklepy aktualnie mają promocje na takie rowerki: https://shopngo.pl/ Zerknij sobie na zniżki na tej stronie ![]()
U nas najlepiej się sprawdził rowerek biegowy. Córka ma 5 lat i dalej na spacerkach lubimy go zabierać. Jeździła nim do przedszkola dosłownie cały rok
rower z pedałami mamy od roku ale jednak to jest większa wyprawa go wziąć więc na wypad do przedszkola nie za bardzo
Jeżeli maluch nie radzi sobie jeszcze z pedałami to lepiej zainwestować w jakąś dobrą biegówkę tak jak dziewczyny radzą.