Dziewczyny czy macie może robot sprzątający? Zastanawiam się nad zakupem Welltec R8 pro. Co o nim sądzicie? A moze polecicie jakiś inny model?
Welltec markę znam bo mamy oczyszczacz powietrza i jestem bardzo zadowolona . Jakościowo jest super działa bez zarzutów a cenowo kupiliśmy go dużo taniej.To marka Europejska stawiająca na wysoką jakość swoich produktów. Myślę że będziesz zadowolona koleżanka ma taki podobny robot i nie słyszałam złej opinii od niej
Ja nie znam tej marki
Mogę jeszcze polecić iRobot roomba i7 którego jestem posiadaczką od roku. Robot jest wytrzymały , pracuje cicho posiada 3 stopniowy program czyszczący , wykrywanie brudu �
Tez nie znam miałam vilede a teraz od jakiś 2 tyg mam rommbe combo póki co jestem zadowolona , odkurzanie razem z Mopowaniem 🙂
Ja nie mam na tych wszystkich modelach się nie znam więc ci nie doradzę co będzie lepsze a co gorsze W każdym bądź razie Jeżeli myślisz o zakupie Myślę że kup na pewno ułatwi ci to codzienne życie i oszczędzi czas
Ja osobiście go nie używałam ale kiedyś znajoma z pracy o nim opowiadała i była z niego bardzo zadowolona, mówiła że działa bardzo dobrze bez żadnych zarzutów. Nigdy nie miała z nim problemów, że coś tam nie chciało działać.
Chętnie poczytam również czegoś takiego poszukuje
Ja tego modelu też nie mam więc się konkretnie na jego temat nie wypowiem się te roboty robią dużo dobrej roboty jak już ktoś kupi to jest zadowolony z reguły ;)
Ja nie znam tej firmy, ale marzy mi się taki robót tymbardziej że mamy nowy dom i sprzatanie jest dużo
Ja mam marki xiaomi sprzatanie z mopowaniem, i nie narzekam, ostatnio sporo osób polecało markę HIZERO, tej o której wspominasz nie znam i nie kojarzę.
Chyba będę musiała pomyśleć o kupnie tego urządzenia do domu ;)
Słyszałam wiele pozytywów o markach Xiaomi , iRobot i chiński I life niby naprawdę z tych tańszych to jakościowo dorównuje poprzednikom. Na takie sprzęty zawsze gwarancja jest ale takiego robota można też i lepiej jest ubezpieczyć od uszkodzeń mechanicznych
Czesc
Prosze poleccie jakiegos robota do sprzatania. Czy korzystacie w ogole z takich wynalazkow ? Czy taki robot cokolwiek odkurzy ?
Chciałbym mieć robota do odkurzania lecz na razie zainwestowałam w Dysona i mop parowy. Na pewno w przyszłości będzie robot. Nawet mam upatrzony model. Przy zwierzętach i dzieciach to wybawienie. Wiadomo że codziennie trzeba odkurzyć a tak robot robi za ciebie. Najlepiej w nocy, wstajesz rano i czyściutko. Teraz już są roboty mopujące, więc odkurzają i mopują jednocześnie. Gienialne!
Taki mopujący robot to musi być mega ułatwienie
Chciałam kupić taki robot, ale u nas jest dużo progów, więc trochę bez sensu byłby ten zakup, bo musiałabym go sama przenosić z pomieszczenia do pomieszczenia a to się mija z celem. Póki co wystarcza mi mój odkurzacz myjący.
Mam tą nową rombe i powiem szczersze że korzystam szczególnie jak mały w krzesełku je i bardzo kruszy i rozwala ale finalnie i tak wyciągam ręczny odkurzacz i poprawiam później resztę
Mam robota z funkcja mopowana od Xiaomi. Jestem bardzo zadowolona. Zarowno z ceny jak i z funcji. Kosztowal chyba 800zl. Oczywiscie mopowanie to duzo powiedziane, ale leciutko zwilza podloge co dla mnie tez jest dibre bo mam panele, wiec nie moze byc duzo wody.
Jesli chodzi o progi itp radzi sobie idealnie - nie straszne mu podjazdy przez nogi suszarki do ubran nawet. Dobrze sobie radzi na dywanie ( mam w pokoju starszaka oraz wykladzine w wiatrołapie) ma przy szczotce takie gumy wiec idealnie zbiera siersc moich dwoch dlugowlosych kociakow.
Oczywiscie wiem ze sa i takie za 3 tys, ale uwazam ze ten za 800zl naprawde spelnia swoja rolę idealnie !
Mozna zainstalowac apkę i wlaczyc go za pomoca aplikacji gdy np jest sie w pracy a okazuje sie ze beda goscie, przyznam ze korzystalam z tej funkcji nie raz, gdy wracajac autobusem czytalam sms : bede u Ciebie na kawie i plotach za pol godziny " to szybko apka i ZACZNIJ SPRZATANIE, a jak wrocilam to wystarczyło ze schowalam jakas koszulke meza czy zabawki syna z kanapy i czysto
Ja tak samo, zawsze i tak poprawiam ręcznym odkurzaczem