Robiąc zakupy pomagajmy

Dziewczyny przez inpost darmowa paczke można nadać ! My wczoraj z chlopakami pakowalismy chemię i spozywke ! Teraz myśle ze wyslemy jeszvze rzeczy które np wygraliśmy a nie wykorzystamy :)

Myślę że każda z nas czasem wpada do Biedronki.

Dostaje sie za zakupy naklejki, ale też na każdym paragonie na dole jest specjalny kod, który wpisuje się w aplikacji i można zdobyć kolejna naklejke.

My już nie zbieramy maskotek, zebraliśmy naklejki na książeczki.

Aleee.....

Wiele szkół dołączyło do akcji, zbierają naklejki, wymieniają je na maskotki i zawożą do szpitali dziecięcych oraz dziecięcych Hospicjum.

Sama byłam wolontariuszem Warszawskiego Hospicjum Dziecięcego, ale byłam tylko w biurze, ponieważ zbyt trudne było dla mnie stanąć twarzą w twarz z tymi umierającymi dziećmi.

Jeśli któraś z Was już nie zbiera naklejek to bardzo bym prosiła o ten kod, wpisujcie tutaj a ja zebrane naklejki oddam do szkoły w której pracowałam przed ciaza.

Każdy gest ma znaczenie, za chwilę na olx też będzie akcja Nakarm Psa, gdzie też pomagamy nie wychodząc z domu.

Pomagajmy ❤️

Super  Gest  Mamina! 🍀😊

O tak Pan Rafał Brzoska też Super inicjatywa !

Ojej, wspaniałą inicjatywa!! Te kody muszą być na paragonie drukowanym, bo szukałam na e-paragonie jednak jedynie są tam numery transakcji. Będę pamiętać!♥️

O tak super !

mamusiachłopców ja też już paczkę mam , ale zostało miejsce to jeszcze coś dokupię i wysylamy. Świetna inicjatywa ze striny inpost bo nie trzeba kombinować jak i gdzieć coś wysłać 

Mamusia dwóch chłopców 

Normalnie przez InPost nadajesz paczkę? U nas właśnie zbierają dla rodzin z małych miejscowości bo znajomy który robi zbiórkę ma tam rodzinę i jest na bieżąco com potrzebują. Mam rzeczy po synku i kilka niewykorzystanych rzeczy z testów więc też dokupie jakieś pampersów chusteczki i mu dam. Jest jedna mama która dopiero co urodziła gdzieś tam zatrzymała się u dalszej rodziny ale nie ma nic mówiłam że jeżeli paczka dojdzie do poniedziałku to dam jej laktator ale chyba Lovi się nie wyrobi. Więc bym jej go wysłała 

Normalnie w aplikacji nadajecie paczkę? To i jak coś spakuje w takim razie;)

Mamina ale te kody nie są dedykowane do danej karty? 

Jej ale super inicjatywa ze strony inpostu, ze można za darmo nadać paczkę. Ja też coś popatrzę co mam nowego i wyślę również paczkę. 

Nie, to są kody osobne, wystawiane na paragonie i trzeba je wpisać w apke żeby rozwiązać qwiz za który dostaje sie 1 dodatkowa naklejke

Oo to dobrze wiedzieć 

A mnie nie działają te kody. To są te kreskowe na dole paragonu?

Nie, to kilkanaście cyferek 

Kurde ja tego nie widzę nigdzie. Jak wrócę do domu to postaram się wysłać zdjęcie żebyście mi pokazały gdzie to jest 

9916514147203 -  wysyłam ci kod z paragonu. 

Mówicie o quizie i naklejkach z biedronki? Nawet nie wiedziałam, że jest takie cos:O

Czy tutaj jest gdzieś ten kod ? 

Nie, te kody są na paragonach zazwyczaj z większą kwotą zakupów. I jest napisane że to kod do quizu. 

Rany ile ja paragonów wyrzuciłam, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Już teraz robię, dzięki za informację dziewczyny.

Tu jest taki kod