Raypath

Hej mamuśki! Pisze w sumie trochę z ciekawości. Chciałam zapytać czy ktoś wie jak dokładnie wygląda współpraca z nimi? Tj czy dostaje się jakieś testowe ściereczki też do pokazywania itd oraz czy ktoś ma te ścierki i czy serio są takie super? Dajcie znać co o tym myślicie bo jest tego taki wysyp teraz, że mega mnie to zastanawia :slight_smile:

Nie słyszałam nic o tym

Kiedys juz o nich pisałyśmy, hmmm ake w którym wątku to terqz nie pamiętam :frowning:
Filip Chajzer to polecał.
Drogie i ja bym tego nie kupiła :astonished::sweat_smile::sweat_smile:

Nie wiem czy nie przy watku Produkty Labolatorium Pani Domu, gdyz mnie ciekawiło na jakiej zasadzie to dziala ze tylko pozytywne komentarze byly pod kazdym produktem.
Jestem na jednej z grup o sprzataniu ( tam pisza triki np o kapsulce do zmywarki do bebna pralki zeby wyczyscic itp) i niestety bardzo duzo osob pisze komentarze tyou : najlepsza do tego bedzie rekawica, napisz do mnie na priv "
Czyli typowo sprzedazowa.
Nigdy nie uzywalam ale moim zdaniem to naciaganie ludzi i tyle. Na pewno do czegos sie nadaje, ale nie za takie pieniadze i z taka reklama ze jesy cudownym srodkiem na wszystko. Jak ktos kiedys mi ladnoe powiedzial: jak cos jest do wszystkiego to jest do dupy "

Duzo tego reklamuja na instagramie , jedno ściereczka czyszcza wszystko, okna, zlew, kanape nawet sa takie male ze ostatnio dziewczyna czyscila buzie :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: nie wiem czy to faktycznie takie super

Szczerze? Dla mnie to już trochę przesada ceny z kosmosu, a efekt można osiągnąć zwykłymi ściereczkami za kilka złotych :woman_shrugging: Wiadomo, że fajnie coś przetestować, ale nie wszystko co modne, od razu musi być warte swojej ceny. Oczywiście jak już ktoś w to wejdzie to wiadomo, że są to najlepsze produkty ever, bo reklama musi być a produkt ma się sprzedać, ale widziałam też kilka porównań, że nie warto :wink: no i pytanie czy jakbyś w to weszła to miałabyś komu to sprzedać? Prowadzisz zasiegowego tt albo ig? Zbudować swoją społeczność od początku teraz jest dość ciężko

Dokladnie moze udaloby sie sprzedac po rodzinie i koniec , na instagramie jak nie masz duzo obserwujących to ciezko … kolezanka sprzedaje hizero i mowi ze jest bardzo ciezko jak sprzeda dwa w msc to super a druga jej znajoma sprzedaje 40 na miesiac alw prowadzi instagrama, jest forografem to ma komu to polecic i sprzedac :wink:

Ja mam duzy zestaw tych scierek i szczerze powiem, ze jestem mega zadowolona. Uzywam juz jakis czas i naprawde daja rade – bez smug, bez chemii, wszystko sie ladnie domywa. Dla mnie hit zwlaszcza do kuchni i lazienki… ja zamowilam sibie przedstawiciela przez strone. Przyjechal pokazal i zakupilam :slight_smile:

Ja sobie zrobiłam taki prezent i kupiłam zestaw ich ściereczek. Jestem zadowolona. Przestałam kupować chemię. Dla mnie jest dużo plusów, np. Nie muszę kupować chemii bo one zawierają nanosrebro, nie muszę kupować ścierek bo wypiorę je i są jak nowe (nie widać aby się zużywały), są w formie wygodnej rękawicy, zostawiają powłokę dzieki czemu tak się nie kurzy w tym miejscu. Najbardziej lubię rękawicę do tapicerek bo przy dzieciach to mozna raz dwa coś przetrzeć i nie ma śladu. Uzywam codziennie.

Ja chce sie na nie zdecydowac jak juz sie przeprowadzimy duzo pozytywnych opinii nawet wsrod znajomych

Influenserki na tt polecały :laughing: widzę po komentarzach że dziewczyny polecają, ja myślę że to jak z każdym tego typu produktem będzie mieć swoich zwolenników i przeciwników, ja bym chyba za taką kasę nie kupiłam choć faktycznie teraz przy dziecku szukam jednak mniej chemicznych rzeczy do sprzątania bardziej eko i mniej drażniących zapachowo. Więc to byłoby jakieś rozwiązanie.
Sprzedażowo może być różnie, nie jest to jakiś must have nie każdy sobie na to pozwoli musiałabyś znaleźć grupę odbiorców którzy też by to polecali dalej. Głównie pewnie rolę grać będą tu social media.

No tak, oni mają z tego kasę, więc wiadomo że polecą, ale nie zawsze to znaczy, że ściemniają. Ja zawsze podchodzę do takich rzeczy z dystansem, jak coś mnie ciekawi, to czytam opinie zwykłych ludzi, nie tylko influ

Nie no jasne, ja nie mówię że jak influ polecają to złe, tylko że aktualnie to reklamują :wink: może to pomoc w sprzedaży innym choć nie musi

No więc ciekawe, co w tym takiego wyjątkowego, skoro wszystkie nagle to polecają :sweat_smile: może faktycznie działa, a może po prostu dobrze płacą :joy:

1 polubienie

Dla mnie tak samo, nie zapłaciłabym tyle pieniędzy za ściereczkę🙉

Sa tez teraz takie szare scierwczki namacza sie tylko woda i przeciera dobre do okien i mebli na wysoki polysk tylko nie wiem jak sie nazywaja :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Zależy jak kto używa. No i tu jak ludzie mówią inwestycja się zwraca, bo kupujesz jedną ścierkę, a odchodzą ci wydatki na chemię i inny artykuły czystości

Ja chyba też nie , sama za mnie nie posprząta :rofl:a zwykła zrobię dokładnie taki sam porządek :wink:

Dobrze jak by tak szlo ja wczesbiej przetestowac

Moze idzie zaprosic Pania ktora tym sie zajmuje na jakis pokaz :wink: