witam, mam problem w sekcji moj profil - ranking miesiaca widnieje mi pazdziernik. Czy to tak ma byc?
Patrycja pisze Ci ze w październiku do przetestowania? Ja też tak mam. Najepeiej jak chcesz sprawdzić co jest w testach to przez aktualności a kto co testuje w danym miesiącu pisze w wątku konkursy i tam są wyniki z każdego miesiąca
Ten ranking w zakładce mój profil chyba nigdy nie działał poprawnie.
A co to w ogóle jest? Nigdy w to nie wchodziłam :)
Nie działa.Nie ma się czym sugerować ;) Może i dobrze bo tworzyłaby się tu nie zdrowa atmosfera.
Też nawet nie wiedziałam że jest coś takiego. Myślę że na tym akurat forum to rankingi nie są najważniejsze.
Myślę że lepiej nie wiedzieć kto jest w czołówce jak narazie bo potem tworzy się nie przyjemna atmosfera a tym bardziej każda zacznie drugiej dogryzać i udowadniać ze zna się na danej tematyce lepiej. Fakt zawsze jest jakaś motywacja bo nagrody są wartościowe. Forum powinno bardziej służyć pomocą dla innych osób wymiana doświadczeń.
Tez uwazam ze lepiej nie wiedziec jest milo jka jest forum jest do pomocy a szczerze zanim przeczytalam regulamin myslalam ze chodzi o jakas najlepsza porade ze ktos komus napisze to tez nie byloby glupie :D dobrze wiedziec ze tylko nie mi to nie dziala haha bo juz myslalam ze mi konto zawiesili czy cos. Teraz mam wiecej czasu to szperam co tu sie dzieje w zakladkach patrze a tu pazdziernik a zem sie zdziwila
Aha czyli to by był ranking, kto więcej pomógł :) myślę, że nie jest to potrzebne :)
Redakcja wybiera pomocne mamy.Mają na to jakiś swój sposób.Dobrze,że rankingu nie ma i nie jest widoczny.
Mozna by bylo calkowicie ta sekcje wykluczyc bo troxhe wprowadza w blad myslalam ze mi sie konto zawiesilo, lub mnie zablokowali.
Patrycja może redakcja przeczyta i usunie tą sekcję :)
Ja tak naprawdę to nawet nigdy jakoś specjalnie nie zwróciłam na to uwagi.Mnie nie przeszkadza,że nie działa bo i tak nic tam nie sprawdzałam wcześniej.
A ja lubie sprawdzac kazda opcje i zawsze klikam z ciekawosci we wszystkie mozliwosci.
Ja nawet nie wiedziałam, że jest taki ranking :)