Silver90 a jakiej firmy masz zmywarkę? Moja teściowa ma nową zmywarkę i też nie jest za bardzo zadowolona.Ma zacieki i też nie domyte naczynia…nie tylko my mieliśmy ten problem jak widać.
Zamarancza na bazarku już truskawki? To chyba nie były takie prawdziwe jak w sezonie.Nie chce mi się w to wierzyć.
Nie mogę się doczekać tych pachnących i słodkich truskaweczek
Z tym sosem mięsnym jakoś nie mogę sobie wyobrazić kluski na parze.U nas zawsze na słodko.W moim rodzinnym domu robiło się z marmoladą,masełkiem i cukrem! pyszności
A naleśniki zależy jak smażone jak na tłuszczu to tak max 3 a beztłuszczowe to z 4 zjem
u mnie naleśników nie smaży się na tłuszczu. Mimo wszystko zjem 2 już jestem zapchana…
Seria one są najlepsze z mięsnym sosem Spróbuj kiedyś. Owszem mnie też ja dałam jest sosem słodkim na przykład jagodowym ale dla mnie to nie to samo.
ja mam zmywarkę Bosch. Powiem szczerze że myję bardzo fajnie. Nie za ma co wcześniej naczyń przed myciem przez zmywarkę.
Zamarancza widzisz zdania co do Boscha są mocno podzielone…Ta moja koleżanka miała pecha bo zmywarka jej nie myła dobrze,sprzedała kupiła w promocji lodówkę z Boscha i jej padła po miesiącu…masakra jakaś…
U nas z mięsem je się tzw knedel czeski z czerwoną kapustą,kurczakiem w ciemnym sosie i ziemniaki pycha takie Cieszyńskie danie
Darka my mamy Boscha i również jestem zadowolona:) ale jak widać nie wszyscy cieszą sie z tej firmy, a na truskawki takie prosto z pola już nie mogę się doczekać, mniam:) dobrze, ze chociaż mam mrożone czy chociażby dżemy to z naleśnikami w sam raz:)
Zamarancza ja smażę naleśniki na oleju ale co któryś placek, bo do ciasta już dodaję. Z dżemem jabłkowym potrafię zjeść cztery sztuki ale wtedy narzekam bo brzuch boli z przejedzenia:)
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził jak to mawiają. Z tego co słyszałam Bosch ma najlepsze zmywarki, bynajmniej tak piszą na necie i dlatego na tę firmę sie skusiłam i jestem zadowolona ;]
No to co innego, po prostu oliwisz patelnię. Ja naleśniki lubię z serem, dżemem i bananem, albo z nutellą i bananem, albo bitą śmietaną i świeżymi jagodami ;]
Z nutellą i bananem jeszcze nie próbowałam ale widziałam ze tak można i o dziwo jeszcze nie spróbowałam:)
Kasiu smaka juz dawno dziewczyny narobiły, teraz będą święta i nasze brzuchy trochę się napełnią:)
My zazwyczaj jemy z dżemem wiśniowym naleśniki…ostatnio zrobiłam ze szpinakiem i serem żółtym.Wszystko zapiekłam mmmm pychotka!
A próbowałyście tą nowość z łowicza dżem Rokitnik? albo dzika róża? U nas w sklepach nie ma tego…co za…
Dzika róża jakoś mnie nie przekonuje bo jak dla mnie ona jest dobra tylko i wyłącznie w pączkach.
Też lubię dżem wiśniowy ale do chałki.
Ja uwielbiam szpinak, ale mój mąż nie lubi Dlatego też rzadko go robię
U nas też króluje dżem wiśniowy, sporo wiśni u mojej mamy można zebrać i wszystko na dżemy
Co do szpinaku pamiętam z przedszkola, że kto pierwszy zje dostanie gumę donald i dwóch chłopców musiało się podzielić, ble ble ale teraz taki makaron ze szpinakiem bajka
Z dżemem wiśniowym również uwielbiam Darka:) tak samo pyszne jak z jabłkowym ale najlepiej świeżo zrobionym. Dzika róża do mnie nie przemawia i nawet w paczkach średnio mi smakuje. Za to szpinak i ser żółty pycha:)
Zamarancza uwielbiam takie słodkości, mnie tylko mdli po bezie czy cieście z masą:)
Też mam ten sok i strasznie mi nie smakuje… Mogę ci pocztą wysłać
Szpinak przedszkolny to ohyda tak samo szpitalny… Szpinak musi być dobrze zrobiony, bo inaczej smakuje jak trawa… ;/
Musi być czosnek, musi być serek feta, lub śmietanka, musi być zrobiony na masełku… Mniammmm
Ah miałam nadzieję że próbowałyście tą nowość ciekawe w jakim sklepie byłoby dostepne…
A dzika róża w pączkach to swoją drogą ^^ ale chciałam spróbować dżemu.Koleżanka mi mówiła że jest pyszny…
My oboje bardzo lubimy szpinak.Zazwyczaj robimy na obiad z makaronem,właśnie z czosnkiem,serem żółtym,serem feta pyszności.
W szkole pamiętam jak robili na stołówce szpinak z jajkiem i ziemniaki…Dobry był,ale słabo przyprawiony.Pamiętam że mało które dziecko jadło szpinak…niby był niezbyt dobry ale lepiej było go zjeść bo ziemniaki z jajkiem dla mnie za suche były
U nas cieżko dostać dobre wiśnie,ale za to truskawki owszem,nie daleko nas jest plantacja i atrakcyjne ceny.Poprosiłam w tym roku koleżankę która nie pracuje,żeby mi kupiła jak pojedzie.Ona co roku robi mnóstwo przetworów Dlatego w tym roku też muszę się zmobilizować!
A próbowałyście sok z pędów sosny? Dzisiaj widziałam w sklepie…
Darka najczęściej nowości i najszybciej dostępne Kaufland i Carrefour. Tam najszybciej dostaniesz.
Sok z pędów sosny też piłam i mi smakuje. Ale ja lubię takie dziwne smaki.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.