No
temu miwie ze ja mowie ze ja miala zastrzezenia do tego co mowia ![]()
Dokladnie. Zawsze jak mam nastawiac dziecko na cokolwiek to opisuje to w superlatywach - teraz tez zamiast go straszyc ze pierwszy podrecznik i nauka to w formie : ale Ty juz jestes duzy ! Będziesz starszakiem ! Ciekawe jakie bedziecie mieli zajecia !
Moj syn juz jakies zajęcia z kodowania czy programowania mial, na angielskim bywa u nich ten robot emys wiec on sie wcale nie boi tej nauki bo wie ze to polaczone z zabawa
Nauka jezykow wyglada np tak :
Dzien Lemoniady !
Kazdy mogl zrobic swoja, opisane po angielsku kazdy krok. Moim zdaniem sztos !
Podział grup na różne zwierzątka jest super pomysłem. Dzieci bardzo to lubią. Zamiast podziału na 4,5 i 6 latki badz na maluchy i starszaki u nas jest podział na myszki, liski i wilczki. Sale przypzdobione są wlasnie tymi postaciami, okna oklejone zwierzątkami.
Fajnie, że panie w przedszkolach się angażują. Mają ciekawe pomysły czym zachecają dzieci do różnych czynności. Nasza pani gotuje razem z dziećmi. Mój syn polubił to na tyle, że jak widzi mnie przygotowującą obiad od razu bierze krzesło i mi pomaga.
Mamy nadzieję, że komentarze coś podpowiedzą ![]()
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami
![]()
Trzymamy kciuki ![]()
I jak się syn odnalazł w nowym miejscu? ![]()
W naszym przedszkolu też tak jest i to jest super
moja córka trafiła do jeżyków i bardzo się tym chwali
cały czas mówi “Jestem Jeżykiem, a Jeżyki umieją/mogą robić takie rzeczy” - jako wytłumaczenie na wszystko ![]()
Super sobie poradzil teraz juz chodzi drugi rok i jest kryzys ![]()