Przezroczysto żółty śluz 3 miesiące po porodzie

U mnie przyjmuja normalnie. Pierw trzeba zadzwonic. Ale i tak kaza przyjsc i sie pokozac. 

Ja korzystam głównie z telewizyt. Na szczęście nie ma potrzeby z synkiem wychodzić do normalnego lekarza. Natomiast mój ginekolog który mnie nie wiedział 2 miesiąc stwierdził że najwyższą pora się spotkać bo już 36 TC.

Karolina w ciąży jak najbardziej powinno się spotkać z lekarzem jednak zwykła wizyta jest najlepsza :) 

Tez wlasnie mowil mi ginekolog na ostatniej wizycie ze po porodzie wizyta u ginekologa jest koniecznoscia i jest bardzo wazna wizyta ktora pomaga tez dojsc do siebie i zregenerowac ogranizm 

No lekarz kazał się pojawić 6 tygodni po porodzie

Wizyta kontrolna po porodzie jest konieczna. Trzeba sprawdzic jak wszystko sie goi.

Ja jestem ciekawa co ma do powiedzenia autorka watku. Ciekawe czy sie poprawilo u niej. 

Kasia oczywiście, że jest bardzo ważna :) trzeba sprawdzić czy organizm wraca "do siebie" czy wszystko jest ok.

Ja muszę muszę się do ginekologa zapisać. Ale to już na spokojnie jak będzie po tym całym szale z pandemią.

Jesli nie ma potrzeby i nic zlego sie nie dzieje owszem tez poczekalabym z ta wizyta 

Ja muszę cytologie zrobić. W ostatniej wyszła mi nadżerka. Teraz muszę to skontrolować i zobaczę co mi lekarz doradzi. Przez tą całą pandemie to mi się nie śpieszy. 

Tak ta pierwsza wizyta musi się odbyć w połogu, bo często mogą się pojawić krwawienia np z pozostałej tkanki łożyska itd. albo jakieś mięśniaki. 

Ja też mam nadżerkę ale na cytologii nie wyszło nic więc na razie nic z tym nie robię. Muszę tylko kontrolować. 

A czy jedna wizyta po porodzie wystarcza? Ja byłam raz, dr powiedziała ze wszystko Ok i zaleciła kolejną wizytę ale syn był (i jest nadal) tak absorbujący że już na tę drugą wizytę nie dotarłam.

Mamameg ja miałam druga wizytę po 3 miesiącach, poszłam bo potrzebowałam recepty :) inaczej pewnie bym poszła trochę później żeby sprawdzić czy wszystko ok. 

Dziewczyny, byłam u lekarza. Stwierdził on, że nie jest to śluz (tego jeszcze nie ma, bo hormony się nie ustabilizowaly). Jest to natomiast, jak to wcześniej pisaliście, wydzielina. Wciąż oczyszczała się macica. Nie wiedziałam, że może to tak długo trwać. Teraz już trochę się to zmniejszyło. Dla spokoju zrobiliśmy cytologię�

Agata to super że się wszystko wyjaśniło. Myślę że i z cytologia będzie ok 

Agata widzisz, super, że lekarz cie uspokoił i wszysyko wytłumaczył. A cytologia nie zaszkodzi, zawsze warto dodatkowo wszystko skontrolować :) 

Ja już się zapisałam na wizytę kontrolną po połogu, warto się badać, w końcu to nie tylko dla naszego dobra, ale też w trosce o dziecko, które potrzebuje zdrowej mamy

Dzień dobry czy wtedy sytuacja się wyjaśniła ? Mam podobny problem jestem 11 tyg po porodzie już miałam 2 miesiączki, a nadal mam żółty śluz jest on ciągnący. Lekarz nie widział niby nic złego.

Dzień dobry czy wtedy sytuacja się wyjaśniła ? Mam podobnym problem jestem 11 tyg po porodzie już miałam 2 miesiączki, a nadal mam żółty śluz jest on ciągnący. Lekarz nie widział niby nic złego.