Wow! Chyba muszę postarać się o drugie dziecię, bo już jedno wykarmiłam i mleczko się skończyło. Dwa lata temu nie było takich super akcji, zgłaszam reklamację! ![]()
Zamierzasz karmić piersią? A może już rozpoczęłaś przygodę z karmieniem naturalnym i potrzebujesz profesjonalnego wsparcia w postaci skutecznego i bezbolesnego laktatora? Przetestuj jeden z 20 laktatorów LOVI Prolactis w serwisie opiniotwórczym bangla.pl i przekonaj się jak szybko i bez problemu odciągać mleko dla maleństwa.
Przydałby się bardzo taki laktator ja mam z apteki za pare groszy ręczny , nie myślałam że będzie mi aż tak potrzebny już ponad 5 miesięcy ścigam mleko i niestety strasznie się zużył, a ręce już moje mają dosyć tego ugniatania
Fajnie jak bym się załapała
Jak nie to dalej będę się męczyć
ha ha ![]()
Ale jestem dumna że udaję mi się tyle czasu przeciągnąć laktację ![]()
Próbowałam na makóweczkach, ale nie udało się
Teraz 1 z 20 ‘banglowskich’ mam nadzieję trafi do mnie
Akurat na przyjście na świat mojej córeczki. Zbieżność terminów rozwiązania konkursu + czas na dojście przesyłki i terminu porodu nieprzypadkowa ![]()
ZmianaPerspekty trzymamy mocno kciuki:-) Możesz jeszcze spróbować na blogu bobobebe.pl Tam też można wygrać nasz laktator.
Wpis o Waszych akcjach jest już na moim blogu: zmianaperspektywy.pl – Blog tematyczny o finansach i rozwoju osobistym
Pierwszy komentarz znajomej mówi o tym, że mechanizm dzielenia się doświadczeniami w zamian za możliwość testowania laktatora na bangla.pl jest super, natomiast ‘wymyślanie wierszyków’ to mechanizm trochę na siłę. Jednak bardziej chodzi o promowanie karmienia piersią i ułatwianie życia młodym mamom niż o wymyślanie rymowanek. Chociaż i tak pewnie weźmie udział w wierszowanym konkursie ![]()
ZmianaPerspektywy bardzo się cieszymy i dziękujemy:-) Zostawiliśmy blogerce Bobobebe swobodę w wymyśleniu zadania konkursowego.
Czy sa rozne nakladki na brodawki dla tego laktatora? Wiadomo, ze aby laktacja odbywala sie sprawnie brodawka musi przylegac odpowiednio. Pozdrawiam
ja niby wzięłam udział w tym gdzie jest 20 do testów laktatorów, ale szans brak, nawet nie wiem czy dodałam tak gdzie trzeba komentarz. Niestety ten pierwszy wątek był zamknięty ;(
Marzena.Ganfler - pierwszy wątek konkursowy został zamknięty bo trudno bylo sie odnaleźć w odpowiedziach, ale został założony nowy, można w nim dyskutować do 2 lipca. Po 2 lipca redakcja Bangla.pl wytypuje testerki. Oba wątki konkursowe będą brane przez redakcję pod uwagę .
A ja sobie po prostu go kupiłam (laktator Lovi) i muszę powiedzieć, że to od niego zaczęła się moja przygoda z forum Lovi:) nie jestem skora do zbytniego słodzenia, ale moi drodzy-wart jest swej ceny-a jeśli możecie go mieć za darmo-naprawdę warto powalczyć w konkursach. Ja jeszcze nigdy nie wygrałam, nie wytypowano mnie nigdy na testera, więc stwierdziłam, że o siebie muszę zadbać sama;) nie żałuję pieniędzy wydanych na laktator Lovi Prolactis. Używam trzy miesiące. A w ogóle to zdarłam już 3 laktatory przy starszej córci (Tufi, Baby Ono-oba elektryczne) i jeden ręczny Canpol.
Dziewczyny pomózcie proszę. Kupiłam właśnie laktator Lovi Prolactis ale po przystawieniu nic mi nie leci. Pokarm mam i jak dotykam sutków to wypływa a jak przykładam laktator to nic
to mój pierwszy dzień czy piersi muszą się przystosować czy to ja coś źle robię? córka ma już 5 miesięcy i chciałam przejść na butelkę ale jak tak dalej pójdzie to zamiast mojego dostanie MM.
Kamila też miałam taki początek po prostu mocno przyłożyłam laktator do piersi i bardzo szybko “pompowałam” i tak długo ąz mi nie poleciało
Laktator Lovi Prolactis to ratunek dla mam które mają problem z karmieniem piersią. Odciągami nim pokarm kilka razy, nic mnie przy tym nie boli. Jest delikatny. Siła ssania nie jest bardzo silna ani podczas stymulacji ani właściwej pracy. Działa sprawnie i szybko, dzięki niemu w 10 minut odciągam tyle pokarmu co podczas 40 minut pracy ręcznego laktatora.
Całość zapakowana jest w estetyczne opakowanie. Wszystkie części wykonane są z najwyższej jakości materiałów dzięki czemu użytkowanie jest bardzo przyjemne. Poradzi sobie zarówno z nawałem pokarmu jak i problemami laktacyjnymi. Cena jest adekwatna do jakości.