Promocje w drogeriach Rossmann 20-26.08

Rozszerzaj dietę maluszka w zdrowy i bezpieczny sposób :heart: Wybierz najwyższej jakości produkty LOVI polecane przez neurologopedów - zaprojektowany neurologopedycznie kubek Genius ze spowolnionym przepływem i naczynia wykonane z bezpiecznych surowców i wyprodukowane w Polsce.

W dniach 20-26.08 w drogeriach Rossmann kubek LOVI Genius Pistachio i zestaw naczyń LOVI Nude kupisz w promocyjnych cenach - kubek w cenie 28,49 zł zamiast 37,99* a zestaw naczyń w cenie 22,49 zamiast 29,99*
Sprawdź na: :genius lovi nude lovi | Drogeria Rossmann.pl
*) najniższa cena z 30 dni przed obniżką

11 polubień

Nie ma co sie oszukiwac , kochamy promocje ! Wczoraj wlasnie bylam w rossmanie i rzucilam okiem na kubeczek i byl na promce :smiling_face_with_three_hearts: szykuje prezent dla malucha i napewno znakdzie sie w nim kubek genius , bo jak nazwa wskazuje :sweat_smile: jest genialny :muscle:

Oooo dziś jadę na objazdówkę po sklepach i do Rossmanna też wstąpię i kuknę co i jak :slight_smile: jednak też u nas w rosku jest baaaaaarrzo okrojny dziecięcy dział z butelkami , smoczkami oraz akcesoriami dla dzieci :frowning:

Bardzo mnie cieszy, ze tyle rzeczy mozna kupic Lovi w Rossmannie. Mam obok siebie dwa rossmanny i naprawde srednio raz w tygodniu w ktoryms jestem. A ze teraz na aplikacji akcja Zdmuchnij Piane to jestem w nim nawet czesniej :rofl:
Kubek Genius jest naprawde Genialny, uwielbiam go ! Uwazam ze trzeba go rozreklamowac bo wszedzie ten znany bidon na B i Kubek krzywy na D a to ten z Lovi dla mnie sie najlepiej sprawdzil i warto zeby inne mamy o nim uslyszaly :heart:

Do rozszerzenia diety jeszcz troche mamy ale skoro jest promocja :yellow_heart::scream:

Piękny kolor kubka. My też rozszerzanie diety dopiero za jakiś czas ale on był najbardziej polecany więc już kupiłam :smiley:

Kochamy promocje haha. A jak jeszcze w Rossmanie to już w ogóle. Rossmann jest dostępny prawie dla każdej mamy więc super że jest tam dużo produktów z Lovi :grin:

1 polubienie

Oooo super informacja. Rzeczy do RD nigdy mało :face_with_peeking_eye: Ja już obdarowałam babcię :joy:

U nas rozszerzanie diety zbliża się wielkimi krokami :wink: czas wybrać się na zakupy :blush:

Ja jutro planuje zakupy w Rossmannie, co prawda do rozpoczęcia RD jeszcze sporo czasu przed nami, ale kto nie kocha promocji :face_with_hand_over_mouth: no i nie mam pewności, że do tego czasu uda nam się kupić te rzeczy na promocji więc chyba skorzystam teraz 🫶🏼

Ja tez mam jeden kubeczek w domu a drugi u babci zeby nie nosic a czesto sie jezdzi na obiadki :grin:

1 polubienie

Świetna promocja, gdyby był w takiej cenie kubek niebieski to bym brała!🩵😀

Świetna promocja . My już kubek i zestaw naczyń mamy tylko jeszcze trochę poczeka zanim zaczniemy rozszerzać dietę .

Właśnie jutro wybieram się do rossmanna to się rozejrzę czy w moim jest ta promka

Ja też będę bo jadę po figurki i ta kulę do kąpieli to zobaczę co tam ciekawego jest na promocji

Świetnie , warto naprawdę kupić u nas i naczynia i kubek sprawdza się Świetnie :smiling_face_with_three_hearts: talerzyki naprawdę są solidne i estetyczne . Mi odrazu przypadły do gustu :smiling_face_with_three_hearts: z kubka pije córka ale ma problem z odstawianiem go na stojąco , przyzwyczajenie do picia z bidonu i zostawianie go w pozycji leżącej tak jej utkwiło że zostawia go czesto w pozycji leżącej i picie sączy się :laughing:

Suuuper :star_struck: uwielbiam promocje i zakupy w Rossmannie, więc brzmi to jak idealne połączenie :star_struck::grin::grin::smiling_face_with_three_hearts:

Dodatkowo kubek jest genialny, a zestaw naczyń również sprawdza się wspaniale :grin:

Więc jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy kupować, too zdecydowanie warto! :star_struck:

Ooo super promocja , będę dzisiaj w rossmanie to zerknę :heart_eyes:

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :sparkling_heart:

1 polubienie

Bardzo się cieszymy, że nasz kubek tak dobrze się sprawdził :heart_eyes: :heart: