Promocje LOVI w czerwcu!

Drogie mamy, nowy miesiąc to nowe promocje! W niższych cenach dostaniecie między innymi wybrane akcesoria do rozszerzania diety i kubki :heart:

Wszystkie promocje dostępne tutaj: https://lovi.pl/c/promocje?page=1

Przypominamy również, że butelki Medical+ i Mammafeel są dostępne w dwupaku w niższej cenie :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Znacie któryś z tych produktów? Polecacie? :raised_hands: :revolving_hearts:

5 polubień

Właśnie już wczoraj widziałam promocje :heart:. Myślę, że skuszę się na ten śliniaczek.

Świetnie!!! Dobrze wiedzieć bo tych rzeczy nigdy za
wiele. Wszystkie rzeczy do RD są genialne i używamy codziennie. Mają piękne kolorki a co najważniejsze są praktyczne i naprawdę wysokiej jakości💙🩵💙

Rozejrzę sie za kubeczkami i bidonami bo poszukuje takich dla maluszka mojego. W żłobku i w domu nigdy za wiele. A te bidony w kolorze butelkowej zieleni wyglądają cudnie.

O wow ! Rozszerzanie diety to u mnie temat na topie akurat :heart_eyes: swietne promki , bardzo podobqja mi sie kubki 360 , to chyba najepsza okazja , zeby teraz taki kupic :heart_eyes: (chociaz te zestawy do rd wygladaja oblednie :heart_eyes: a talerzyków i miseczek nigdy dosc ! )

Aaa! Cudowne promocje! Mamy te zestawy i czekają na testowanie :heart:

Super promocje, u nas akurat temat na topie, bo jestesmy chwile przed rozszerzeniem diety :slight_smile:
@LOVI_Redakcja czy beda dostepne jeszcze te kolory?

2 polubienia

Zamówiony zestaw pistacjowy dla synka, córeczka dostała do testowania różowy :smiling_face:

1 polubienie

Super promocje !

Ale super, muszę przejrzeć i na pewno coś zamówię bo brakuje nam kilku rzeczy a za ok tydzień zaczynamy nową przygodę zwaną rozszerzaniem diety :face_with_hand_over_mouth:

U nas pierwsze zestawy dzięki forum czekają w gotowości :grinning: z pierwszych łyżeczek już korzystamy :smiling_face_with_three_hearts: i sprawdzają się super :smiling_face_with_three_hearts: już nie mogę się doczekać kiedy będziemy korzystać z bidonów! Jest tyle świetnych wzorów :star_struck:

Jeden zestaw mam bo dostal synek na chrzciny jako dodatek do prezentu. Ale co mi z jednego zestawu tylko :rofl: zdecydowanie potrzebuje kilku :face_with_hand_over_mouth:

Miło zacząć nowy miesiąc, nowymi promocjami! :star_struck::star_struck::grin:

Śliniaczki, zestaw łyżeczek i zestaw naczyn z kubkiem używany codziennie przy każdym posiłku już od kilku miesięcy i uwielbiamy te produkty :green_heart:
Polecam najmocniej :star_struck::heart:

Super promocje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: fajnie gdyby były inne kolory :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Jeszcze chwila i będziemy rozszerzac diete. Wtedy na pewno zajrzę na stronke :blush:

Świetne promocje jak co miesiąc, u nas do rozszerzenia diety jeszcze daleko ale zestaw z lovi czeka i już się nie mogę doczekać .

Ja wierzę, że nasze prośby zostaną wysłuchane i pojawi się kolor baby blue 🩵😀

1 polubienie

Oo tak, cały czas na to czekam :heart_eyes::heart_eyes:

Zatem na taki piękny kolorek chętnych czeka nas więcej :stuck_out_tongue_winking_eye::grin:🩵

Oj tak hahahha

Ja jestem ciekawa tego kubeczka. Muszę zamówić