Program testowy

Ja też dostałam.kilka odznak. To nowość po renowacji strony. Ostatnio dostałam za regularne odwiedzanie forum.
Też pewnie macie te odznaki. Musicie nacisnąć w prawym górnym rogu na swoje zdjęcie. Wysuną się Wam wszystkie powiadomienia. M.in. te odznaki. Ale też odpowiedzi pod waszymi komentarzami. Dzieki temu można łatwo przejść do konwersacji.

1 polubienie

Masz na swoim koncie wszystkie odznaki

Mój jak mu coś nie przypasuje, to wypluwa z buzi :upside_down_face: więc śliniak się bardzo przydaje wtedy

1 polubienie

Dużo teraz tych odznak na nowej stronie. W powiadomieniach wyskakują :slight_smile:
Ale chyba najważniejsze to właśnie pisać z sensem, iść na jakość nie na ilość. Sama nie mam dużo czasu na forum, wchodzę nieregularnie, ale jak już jestem to nie jestem w stanie napisać jednego lakonicznego zdania, za bardzo się rozpisuję :sweat_smile: ale już kilka razy miałam okazję przetestować produkty, więc ekipa Lovi chyba lubi te moje wypociny :rofl:

1 polubienie

Też mam ten problem ze czasem na około wszystko piszę :rofl::rofl:

No ja to nie potrafie napisac krotko :rofl: zawsze opisuje polowe swojego zycia :rofl::rofl::rofl: może to komuś się wydawać śmieszne, ale już nieraz słyszałam że właśnie takie opowiedzenie od a do z czyjejś perspektywy może drugiej osobie Bardzo pomóc, jak urodziłam pierwszego syna to nawet jedna z dziewczyn nieznanych mi totalnie napisała mi komentarz że bardzo mi dziękuję za takie prawdziwe spojrzenie z mojej perspektywy i opisanie tych doświadczeń tak szczegółowo

1 polubienie

takie rady najlepiej się czyta :wink:

Tak ale ja tez pisalam na innym forum to czekalam kilka dni na odpowiedź a tutaj expresem😊

Super , że jest takie forum :slight_smile:

No tak tu w ciągu kilku minut pełno odpowiedzi

ciekawe jak jest latem/ okres wakacyjny pewnie mniejsza aktywność na forum

Nie mm pojęcia, jeszcze latem tu nie byłam bo nie wiedziałam o forum :wink:

…ale pewnie tak bo większość czasu spędza się na dworze i nie ma tak czasu :slight_smile:

Dokładnie, ja to zawsze mam mało czasu a co dopiero latem

@Mama.urwisa wróżę Ci wygraną w tym mcu :grin::grin::grin::grin:

Zdecydowanie, od razu widac w powiadomieniach i cyk odpowiada się od razu :blush::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja również :smiling_face_with_three_hearts:

@Buu.niaa oczywiście , Tobie również wróżę wygraną :heart_hands::heart_hands:

2 polubienia

To prawda nie zawsze więcej znaczy lepiej :slight_smile:

U nas podobnie