Ja też dostałam.kilka odznak. To nowość po renowacji strony. Ostatnio dostałam za regularne odwiedzanie forum.
Też pewnie macie te odznaki. Musicie nacisnąć w prawym górnym rogu na swoje zdjęcie. Wysuną się Wam wszystkie powiadomienia. M.in. te odznaki. Ale też odpowiedzi pod waszymi komentarzami. Dzieki temu można łatwo przejść do konwersacji.
Mój jak mu coś nie przypasuje, to wypluwa z buzi więc śliniak się bardzo przydaje wtedy
Dużo teraz tych odznak na nowej stronie. W powiadomieniach wyskakują
Ale chyba najważniejsze to właśnie pisać z sensem, iść na jakość nie na ilość. Sama nie mam dużo czasu na forum, wchodzę nieregularnie, ale jak już jestem to nie jestem w stanie napisać jednego lakonicznego zdania, za bardzo się rozpisuję ale już kilka razy miałam okazję przetestować produkty, więc ekipa Lovi chyba lubi te moje wypociny
Też mam ten problem ze czasem na około wszystko piszę
No ja to nie potrafie napisac krotko zawsze opisuje polowe swojego zycia
może to komuś się wydawać śmieszne, ale już nieraz słyszałam że właśnie takie opowiedzenie od a do z czyjejś perspektywy może drugiej osobie Bardzo pomóc, jak urodziłam pierwszego syna to nawet jedna z dziewczyn nieznanych mi totalnie napisała mi komentarz że bardzo mi dziękuję za takie prawdziwe spojrzenie z mojej perspektywy i opisanie tych doświadczeń tak szczegółowo
takie rady najlepiej się czyta
Tak ale ja tez pisalam na innym forum to czekalam kilka dni na odpowiedź a tutaj expresem😊
Super , że jest takie forum
No tak tu w ciągu kilku minut pełno odpowiedzi
ciekawe jak jest latem/ okres wakacyjny pewnie mniejsza aktywność na forum
Nie mm pojęcia, jeszcze latem tu nie byłam bo nie wiedziałam o forum
…ale pewnie tak bo większość czasu spędza się na dworze i nie ma tak czasu
Dokładnie, ja to zawsze mam mało czasu a co dopiero latem
@Mama.urwisa wróżę Ci wygraną w tym mcu
Zdecydowanie, od razu widac w powiadomieniach i cyk odpowiada się od razu
Ja również
@Buu.niaa oczywiście , Tobie również wróżę wygraną
To prawda nie zawsze więcej znaczy lepiej
U nas podobnie