Program testowy

Przyjemne z pożytecznym. To co mi sie uda wygrać ląduje w wyprawce. A resztę sobie dokupię.

To bądź aktywna może się uda. To zawsze duża pomoc i dodatkowo można testować coś co nawet normalnie byś nie kupiła a okaże się super przydatną rzeczą. Ja byłam sceptycznie nastawiona do ślimaków silikonowych teraz używamy tylko takich do jedzenia :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja pierwszy raz coś wygrałam , więc się mega cieszę ale jeszcze nie dostałam tej paczki :smiling_face:

1 polubienie

Super . Gratulacje;)

1 polubienie

Dziękuję :smiling_face:

1 polubienie

Szkoda, że nie mam tyle czasu, żeby udzielać się tu tak często jak wy, ale zawsze z przyjemnością czytam wasze porady. Super, że jesteście :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dokladnie ja rez nie mam za bardzo czasu sie udzielac ale chetnje czytam wszystko :slight_smile: z dzieckiem na reku czy przy garach ale czytam :slight_smile:

1 polubienie

Dokładnie, a tu są same smaczki do zdobycia :smiley:

2 polubienia

Ooo tak teraz ich tylko uzywam bo ciągle jej cos z buzi wyleci a potem z tego sliniaka zabiera i je :rofl:

1 polubienie

Dokładnie i to jakie piękne! :heart::star_struck:

2 polubienia

Ja odkad wrocilam do pracy to tez juz nie mam tyle czasu co wczesniej🥲

:heartbeat:

wlanie bym miała na kim przetestować, często zajmuje się maluszkiem siostry tak ze fajnie by było :wink:

1 polubienie

widzę ze tez są serduszka przyznawane , to tez coś daje ?

2 polubienia

Same reakcje chyba nie mają jakiegoś większego znaczenia, aczkolwiek pewności nie mam

Kto otrzyma najwięcej serduszek w donum miesiącu dostaje odznakę

Ooo nawet nie wiedzialam ze sie dostaje jakies odznaki, ale super !

O wow nawet niw wiedziałam

ooo co to za odznaka? :o

Nawet nie wiedziałam