Drogie mamy czy należycie do programu Rossnę?
Ja należę od momentu gdy urodziła się moja córka i w czasie gdy przechodziłam z rabatu 3 na 4 % otrzymałam drobny upominek, lecz z rabatu 4 na 5 % upominku już nie otrzymałam. Możecie mnie oświecić w tym temacie?
Ja również korzystam z programu. Ale nawet jak przeszłam z 3% na 4% to żadnego upominku nie otrzymałam ![]()
A co dostałaś - tak z ciekawości pytam?
Nic nadzwyczajnego poradnik Rossnę, który był w odpowiednim przedziale dla mojego dziecka…ot taka lekka lektura podczas karmienia piersią.
Ja się napaliłam na rabaty ale później się okazało ze mleko 1 nie jest punktowane , że inne produkty które kupuję też nie więc dałam sobie spokój. Ja bardzo często większe zakupy robię w galerii gdzie praktycznie obok siebie jest Rossmann i Tesco i zawsze zanim kupię mleko, pampersy itd sprawdzam ceny i Tesco jak dla mnie ma lepsze promocje więc nie sugeruję się rabatem 3 % na karcie ponieważ w Tesco bez karty płacę mniej.
Już gdzieś był taki wątek, tylko nie mogę znaleźć…
W każdym razie - gdy dziecko kończy 3 lata - rabat się ucina, karta przestaje istnieć.
A w sumie mogłaby zostać w ramach podziękowań, bo na ile bym temu trzylatkowi wykorzystała rabatów? Na chusteczki nawilżane i krem do kąpieli. Tak mi sie niemiło zrobiło i już przestałam kupować kosmetyki w Rossmanie, dziecięce kupuję gdzie indziej.
Należę do programu ale upominki dostałam dla córci jak się wiekowo łapała na nie. Teraz synek ma 2 miesiące i zobaczymy czy coś dostaniemy dla niego.
Pamiętam że dla córci dostałam skarpetki, puzzle i gazety. Jak mała skońzcyła dwa lata to dodatkowo za grosz dostałam dla niej książeczkę taką miękką piszczącą jak dla 9 miesięcznego dziecka. A koleżanki córeczka na roczek dostała karty CzuCzu.
Do mnie zawsze przychodził email czy chcę odebrać upominek i musiałam potwierdzić adres drogerii
Ja jestem w ciązy i kolezanka mi poleciła ten program i korzystam na razie nie mam duzych znizek tylko 3 % na swoje kosmetyki i dziecięce ale dobre i to . Zobaczymy jak urodze czy beda jakies fajne upominki
Ja na razie mam 3% zniżkę i nijak nie mogę przejść na wyższy stopień ![]()
asienka250492 a juz urodziłąs dziecko?
annawianna mleka początkowe nie mogą być promowane w myśl Ustawy o bezpieczeństwie żywienia i żywności. Art. 25 pkt.2
Zabrania się:
- reklamy preparatów do początkowego żywienia niemowląt w miejscach ich sprzedaży;
- prowadzenia działalności promocyjnej zachęcającej do nabycia preparatów do początkowego żywienia niemowląt i przedmiotów służących do karmienia niemowląt, takiej jak rozdawanie próbek, specjalne wystawy, kupony rabatowe, premie, specjalne wyprzedaże i sprzedaż wiązana
Rossmann ma często promocje na inne artykuły dziecięce i żywność i ja właśnie wtedy najczęściej tam się zaopatruje.
Ja mam 3% bo jakoś często tam nie kupuję ale mają czasem takie promocje, że z kartą mleko tańsze czy obiadki. Ja dostałam upominek dla dzieci na roczek, za 1 gr mogłam kupić zabawki do kąpieli
Było to miłe bo nie spodziewałam się nic od nich dostać.
Należę do tego programu dwa lata i jedyną rzeczą jaką od nich dostałam to upominek dla synka na1 urodziny
Czyli wnioskuję, że prezent od zmiany rabatu jest dawany na dobry początek…a potem długo długo nic, by zaskoczyć ponownie przy roczku dziecka
Choć dla mnie jako członka są pewne korzyści i nie chodzi tu tylko o program Rossnę, lecz również dodatkowe zniżki dla posiadaczy karty. Ostatnio np. na kaszce miałam rabat 2zł.
Czasem z kartą Rossnę są fajne rabaty
Ostatnio kupiłam pampersy 10 zł taniej. Już odbyłam wszystkie wizyty i za parę dni powinnam przejść na 4% ale jakoś tak straciłam zapał
Może znowu zacznę,bo juz jesteśmy na mleku 2 więc może i rabat bedzie obejmować
a to zawsze złotówka taniej by wyszło
a może przy okazji kupię coś przecenionego co będzie dostępne tylko z kartą.
Kumpela,moja córcia za miesiąc i jeden dzień skończy rok ![]()
A z kartą fajne promocje są, teraz są kaszki Nestle 400 g za 10 zł, owocowe ![]()
no to powinnas juz miec naliczony rabat bo ja mam caly czas 3 % i pisalam do nich dlaczego tak jest jak robilam zakupy ale odpisali mi ze rabat się zwieksza jak zmienie status ze juz nie jestem w ciazy a mam dziecko
Tylko,że ja kartę dopiero miałam jak już dzidzia była
A teraz nie jest tak,że trzeba zrobić 6 razy zakupy w ciągu jakiegoś czasu i dopiero przechodzi się na większy rabat?
6 razy w ciągu 90 dni, możesz to kontrolować na podstawie profilu na rossmann. w zakładce Rossnę ![]()
Ja tez mam karte namowila mnie babka w sklepie ale przyznaje ze jeszcze nie mialam okazji skorzystac , zmieni sie to pewnie kiedy zostane mama ![]()
Dziewczyny ja korzystam z karty od czasu do czasu ale udało mi się zdobyć rabat 10 %.
Zawsze kontroluję swoje wizyty w profilu rossnę i gdy widziałam ze do przejścia na wyższy rabat zostało kilka dni a mi została jeszcze jedna wizyta to szłam do drogerii i coś kupowałam nawet malą paczuszkę chusteczek nawilżanych za 1,4 a zakup się liczy. Tak doszłam do tych 10% a teraz mi się przydaje bo pieluchy, chusteczki i kosmetyki dla synka kupuję taniej.
Udało mi się równiez przedłużyć kartę na kolejne trzy lata bo synek urodził się przed 3 urodzinami Zuzi więc karta mi nie przepadał.