Program dla Mamy i Maleństwa

Mamy czy słyszałyście coś na ten temat?

Ten wątek złożyłam z myślą o Nas rodzicach. Polega on na zarejestrowaniu się na stronie www.doz.pl. Wpisuje się swoje dane i karta zniżkowa przychodzi do domu. Jakie korzyści? Można zamówić sobie wybrane leki, artykuły dziecięce prze tą stronę za które płaci się przy odbiorze w wybranej aptece w Waszych miejscach zamieszkania. Przyznam się, że kupuję w ten sposób np. witaminę D w kapsułkach. Uważam, że to fajny pomysł, żeby troszku zaoszczędzić.

Fajna sprawa z tymi kartami nieraz naprawde jest duża różnica cenowa a więc się opłaci… Karte można zamówić również w aptece

Mam karte z tego programu , wiadomo nie zawsze sie robi duże zakupy w aptece. Jednak przy mniejszych zakupach oszczędzam około 4zł ostatnio w sobotę kupowałam bardzo dużo i obniżka sięgnęła 14 zł. Jak tak się pozbiera grosik do grosika to ładna sumka zostaje w kieszeni.

Prawda, prawda super sprawa z tą kartą :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie słyszałam, ale zaraz zerknę na podaną stronkę! :slight_smile:

Też taką kartę posiadam. Również proponuję jeszcze założyć sobie kartę Rossnę w sklepach sieci Rossmann. Na początku na kartę ma się 3 % zniżki na artykuły dziecięce - pieluchy, żywność butelki :D. Im częściej robi się zakupy (już po 6 wizytach w ciągu 90 dni) rabat zwiększa się o 1 % i tak można dojść do 10%. Są także specjalne zniżki gazetkowe lub okolicznościowe, np na koniec roku na tą kartę mogłam zrobić zakupy w całym sklepie z 20% zniżką - co uważam jest już całkiem przyjemne zaoszczędzenie pieniążków :smiley:

Korzystam również z karty w sieciach aptek i drogerii Super Pharm, też często mają zniżki na produkty dziecięce dla osób zapisanych do klubu Lifestyle.

Fajna sprawa z tym programem szkoda tylko, że go zawiesili. Ciekawe czy będzie jeszcze aktywny.

U mnie ten rabat był w najdroższej praktycznie aptece w mieście co miała umowę z doz, więc tylko czasami robiłam tam zakupy.

Ja też dostałam ostatnio maila że program skończony.
Ma to coś wspólnego z hmmmm nielegalną reklamą aptek czy jakoś tak.
Szkoda,bo nawet nie zdążyłam skorzystać .

Polecam założenie karty LifeStyl w drogeriach Super-Pharm, dzięki tej karcie można sporo zaoszczędzić np. na pampersach czy herbatkach dla dziecka lub też kosmetyki dla mamy lub taty. Szczerze polecam, my tak już sporo zaoszczędziliśmy :slight_smile:

Na stronie mamaklub.pl są kupony rabatowe do pobrania. Może komuś się przydadzą :wink:

w smyku dostaję się kartę ale my ją otrzymaliśmy dopiero przy pierwszych zakupach

też korzystam z tej stronki aptekę mam na przeciwko bardzo miłe panie :wink: