Mamy czy słyszałyście coś na ten temat?
Ten wątek złożyłam z myślą o Nas rodzicach. Polega on na zarejestrowaniu się na stronie www.doz.pl. Wpisuje się swoje dane i karta zniżkowa przychodzi do domu. Jakie korzyści? Można zamówić sobie wybrane leki, artykuły dziecięce prze tą stronę za które płaci się przy odbiorze w wybranej aptece w Waszych miejscach zamieszkania. Przyznam się, że kupuję w ten sposób np. witaminę D w kapsułkach. Uważam, że to fajny pomysł, żeby troszku zaoszczędzić.
Fajna sprawa z tymi kartami nieraz naprawde jest duża różnica cenowa a więc się opłaci… Karte można zamówić również w aptece
Mam karte z tego programu , wiadomo nie zawsze sie robi duże zakupy w aptece. Jednak przy mniejszych zakupach oszczędzam około 4zł ostatnio w sobotę kupowałam bardzo dużo i obniżka sięgnęła 14 zł. Jak tak się pozbiera grosik do grosika to ładna sumka zostaje w kieszeni.
Prawda, prawda super sprawa z tą kartą
Nie słyszałam, ale zaraz zerknę na podaną stronkę!
Też taką kartę posiadam. Również proponuję jeszcze założyć sobie kartę Rossnę w sklepach sieci Rossmann. Na początku na kartę ma się 3 % zniżki na artykuły dziecięce - pieluchy, żywność butelki :D. Im częściej robi się zakupy (już po 6 wizytach w ciągu 90 dni) rabat zwiększa się o 1 % i tak można dojść do 10%. Są także specjalne zniżki gazetkowe lub okolicznościowe, np na koniec roku na tą kartę mogłam zrobić zakupy w całym sklepie z 20% zniżką - co uważam jest już całkiem przyjemne zaoszczędzenie pieniążków
Korzystam również z karty w sieciach aptek i drogerii Super Pharm, też często mają zniżki na produkty dziecięce dla osób zapisanych do klubu Lifestyle.
Fajna sprawa z tym programem szkoda tylko, że go zawiesili. Ciekawe czy będzie jeszcze aktywny.
U mnie ten rabat był w najdroższej praktycznie aptece w mieście co miała umowę z doz, więc tylko czasami robiłam tam zakupy.
Ja też dostałam ostatnio maila że program skończony.
Ma to coś wspólnego z hmmmm nielegalną reklamą aptek czy jakoś tak.
Szkoda,bo nawet nie zdążyłam skorzystać .
Polecam założenie karty LifeStyl w drogeriach Super-Pharm, dzięki tej karcie można sporo zaoszczędzić np. na pampersach czy herbatkach dla dziecka lub też kosmetyki dla mamy lub taty. Szczerze polecam, my tak już sporo zaoszczędziliśmy
Na stronie mamaklub.pl są kupony rabatowe do pobrania. Może komuś się przydadzą
w smyku dostaję się kartę ale my ją otrzymaliśmy dopiero przy pierwszych zakupach
też korzystam z tej stronki aptekę mam na przeciwko bardzo miłe panie