Produkty Laboratorium Pani Domu

Dziewczyny czy macie jakieś produkty do sprzątania z Laboratorium Pani domu? Ja ostatnio kupiłam płyn do przypalonych powierzchni - super polecam. Płyn D-Lux czyszczenie kabin prysznicowych też się bardzo dobrze sprawdza. A wcześniej miałam jeszcze D-lux do czyszczenia fug - bardzo dobry produkt. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z wszystkich tych produktów które do tej pory mam. 

A Wy stosowałyście w waszych domach? Polecacie? Odradzacie jakiś produkt? 

Ja miałam styczność z jednym jedynym produktem z tej serii do usuwania silnych zabrudzeń i przypalen i u mnie rewelacja jeśli chodzi o czyszczenie kominka natomiast wolę produkty które są raczej ogólnie dostępne i nie muszę ich zamawiać przez internet jeśli tylko się coś skończy dla mnie to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie dlatego kupuje w drogeriach czy sklepach typu biedronka albo przy okazji składania zamówienia na Joka coś sobie domawiam :)

O ja w sumie nie znam tej firmy ale przydałoby się coś kupić do czyszczenia prysznica i fug w prysznicu bo z tym jest zawsze kłopot

Oliwejra to mega polecam bo produkty są naprawdę skuteczne. Ja jestem z tych co nie lubią szorować i zdzierać pazurów żeby coś wyczyścić a niestety te wszystkie drogeryjne czy dyskontowe rzeczy są mało skuteczne jak dla mnie. 

Ostatnio często czytam o tych produktach same dobre opinie. Czasem trudno uwierzyć że tak rewelacyjnie działają. Póki co sama jeszcze nie wypróbowałam. 

Ja jeszcze nie słyszałam o tych produktach, zamawia się je tylko online? Czy gdzieś można dostać stacjonarnie? 

Ania nie wiem czy można stacjonarnie. Ja zamawiałam przez Allegro. Dla mnie to zdecydowanie najlepsza i najwygodniejsza forma zakupów ;)

Ja nie słyszałam muszę przetestować 

Używałamte produkty i mogłabym polecić bo moim zdaniem sa bardzo dobre.  Jednak przeszłam na produkty ze stacjonarnych sklepów. Chociaż czasami zdarza mi się zamawiać.

Ja też chyba brałam wtedy gdzieś na internecie ale pierwszy raz udało mi się je kupić na giełdzie samochodowej jakiś gościu chodził i sprzedawał i wzięłam z ciekawości :)

Ja nigdy nie słyszałam a tych produktach ale może czas wypróbować, od miesiąca mieszkamy w nowym domu a moja kabina prysznicowa wygląda jak po 5latach użytkowania, taka okropna woda , straszny kamień a sprzątam co tydzień 

Mam tak samo twardą wodę. Polecam tę produkty. Świetnie się sprawdzają. Mam ten preparat do fug i płyn do szyb. Środek do kabiny prysznicowej muszę przetestować. Fajnie że są dostępne na Allegro bo to wygodna forma zamówienia dla mnie

pierwszy raz słyszę, na pewno będę testować