Używałam nakładek biała perla , przed ślubem mega mi zęby wybieliło
Mamy, polećcie jakiś sprawdzony produkt do wybielania zębów. Pasty, proszki, paski .. nie wiem , coś co się u was sprawdziło. Myślę o czymś ale ceny są wysokie a nie wiadomo jak ze skutecznością. Koleżanka polecała taki proszek Coco glam . Ale np u innej się on totalnie nie sprawdził. Może to też zależy od koloru zęba i wiadomo że żaden produkt nie da jakiegoś spektakularnego efektu jak przy zabiegu stomatologii estetycznej ale może macie coś sprawdzonego co choć minimalnie odmienił wasz uśmiech ?
Sama o tym myślę :) trzeba też najpierw wyleczyć zęby , a później się brać za wybielanie .
Koleżanka stosowała paski ,ale kurcze nie pamiętam nazwy, bielusie ma dziś ząbki.
Coco glam kojarzę z instagrama, dużo celebrytów reklamowało, dlatego sceptycznie do tego podchodzę:(.. Jak na razie próbowałam różne pasty, Biała Perła, Ultrablanc z węglem itp i szczerze to nic nie zadziałały. Następne wypróbuję nakładki.
Kiedyś soda oczyszczona wybielalam żeby. Niestety nie ma chyba czegoś mega skutecznego.. a zabieg u dentysty pomimo ceny potrafi nieźle zaszkodzić. Żeby są wtedy mega wrażliwe.
Coco glam z węglem , proszek do mycia zębów, paski z węglem. Ewentualnie jeśli budżet pozwala to jeszcze są nakładki na UV do stosowania pod usb
Mi się dobrze sprawdził system od białej perły. Właśnie ten z żelami i nakładkami wybielającymi o której mowa już w wątku. Cena oscyluje około 60 zł więc nie jest to dramat nawet jeżeli się nie do końca spisze.
Ja polecam szczoteczkę soniczna i pastę z węglem. Mi się wydaje że moje żeby są dzięki temu nieco bielsze bo jednak ta szczoteczka soniczna szczotkuje naprawdę dobrze
Sama szukam coś podobnego do pasków z blenda med bo dawniej jakieś 12 lat temu używałam je z siostrą i naprawdę byłam nmega zadowolona jak wybieliło nam żeby ale niestety wycofali te paski z rynku nie wiem dlaczego , po prostu były za dobre bo w nich był ten żel co używają dentyści do wybielania zębów jakiś tak z tego co pamiętam i tak mi ich żal bo bym je kupiła ;( i szukam czegos podobnego ale nie wiem czy się sprawdza tak samo, bo nieraz czytam o innych paskach to już jest skład inny tam był chyba ten wodorotlenek jakiś tak i 12 albo 14% jak dobrze pamiętam.
Ja polecam aktywny węgiel do wybielania zębów. Działa tylko nie można go stosować codziennie bo niszczy szkliwo ale raz na tydzień jest ok a naprawdę wybiela ja stosuję już pół roku i różnica mega. Koszt to ok 25zl
O Kargaw muszę wypróbować ;)
Chyba tez się skusze
Kargaw a gdzie kupujesz ten węgiel aktywny? To jest jak pasta do zębów czy jak to wygląda?
Również polecam zwykły węgiel aktywny, do kupienia w aptece, w kapsułkach. (To ten sam co na biegunkę;)). Otwierasz kapsułkę i wysypujesz na pastę do zębów i myjesz. Ogólnie działa lepiej niż gotowa pasta z węglem, ale jest trochę bałaganu:).
Kiedyś używałam jakiejś pasty z węglem. Pamiętam że była czarna jaki opakowanie jak i sama pasta. Ale chyba też wypróbuje ten aktywny węgiel! Dzięki dziewczyny
mój chłop stosuję pastę z aktywnym węglem ,ale ja róznicy nie widzę , więc może sam węgiel ma większe stężenie i przez to działa o wiele lepiej
Ja to kiedyś na allegro zamówiłam żeby spróbować. Może nie wybiela zębów na hollywoodzki uśmiech ale ja różnicę widzę i koleżanka się mnie też pytała czy zęby wybielam więc coś daje. To taki proszek w pudełeczku najpierw myjesz nim zęby a później normalnie pastą. Dodaję zdjęcie ja nie mam akurat tego ale to wszystko to samo poza tym za 25 zł można zaryzykować
To ja może spróbuję tej węgiel. Bo teraz myje pastą z węglem i efekt taki mniejszy niż bym chciała
Kargaw Dziękuję za zdjęcie i na pewno spróbuję;) warto spróbować tym bardziej że to tanie;)
Naprawdę można stosować taki węgiel ? Kurde , no to jets tania opcja ale się zastanawiam jak z tą szkodliwością na szkolwo bo ja mam bardzo słabe i wrażliwe zęby . Nie chce pogorszyć sytuacji :D