Paulina ale z tego co wiem to podawanie owoców czy wieczorem nie wiele da. Jak mają pomoc to gdzieś tak do godz 16, potem tylko wzdymaja…
No i nadal nic za chwilę dam herbatkę z kopru i może się uda a o tych owocach to nawet nie wiedziałam
Moj.synek mial dlugo problemy z zaparciami i zrobieniem kupki…od małego mial problemy jak nie kolki, to wzdęcia , nietolerancja, zaparcia…i jedynym syropem jaki pomógł synkowi to Debridat , braliśmy go przez.2tyg…i zaparcia minely a synek w końcu robil ladnie kupki i w koncu nie narzekal na brzuszek…a nieraz to ciezko bylo isc z nim na plac zabaw bo co 20min.chodzil taki spiety i bylo ciezko od pieluchy go oduczyc, bo co wyszlam zaraz sie spinal ze chce kupkę to musialam wrcac na 3pietro bez windy i tak pare razy az musialam.mu.pieluszke zakladac bo co wychodziłam do mieszkania synek pomeczyl sie i nic i tak.pare razy…ale Debridat.pmogl.nam bardzo, takze polecam;-)
Ewcia bierzemy Debridat dwa razy dziennie, lactulose ale dzisiaj nareszcie zrobiła , Chyba dzięki śliwkom bo wkoncu tej herbatki z kopru jej nie dawałam. Najlepsze jest to że jej smakują i chce je jeść także zobaczymy jakie będą dalej efekty
Paulina to super ze pomagaja sliwki najważniejsze zeby cos pomagalo i nas sliwki pomagalu ale potem juz nie pomagaly ale na pewno jeslk chodzi o cos.na zaparcia nie zwiazanego z lekarstw to najlepsze.sa suszone sliwki.a mozna je.podac juz po 4mc także super ze pomoglo, bo tez masz ciezko a jak z tymi oczkami juz nie lzawia?
Super ze coś się ruszyło
z oczami już wszystko dobrze mam nadzieję że córka już nie będę się męczyć
Same dobre wieści i oby tak dalej
Ale dawaj jej tą herbatkę codziennie choćby jeden kubek tak profilaktycznie plus te suszone śliwki i powinno być dobrze…
Paulina to naprawde super… Tak to bywa wszystko przynosi czas…i oby ten czas przynosil tylko same pozytywne rzeczy;-) czasem bysmy chcieli juz juz…ale niestety na niektóre rzeczy trzeba przeczekac…tak juz jest…czekamy…zeby jakos pojawily się dwie kreski, potem kiedy urodze, kiedy wyjdzie zabek, itd…także czas jest najlepszym lekarstem;)
No chciałabym żeby przeszło na razie będę jej jeszcze podawać te leki i śliwki a z czasem przestanę i zobaczymy czy się uda