Również mam tego typu problem. Tak jak piszesz przez tabletki. Normlanie nie miewałam problemów z nawilżenie, jednak od czasu jak biorę tabletki to mam. Jakie zele konkretnie polecisz?
Oooo no i jest nasz ukochany libi gel ![]()
@LOVI_Redakcja czy mozemy prosic o jakies sprawdzenie tych profili ?
Niektore profile sa aktywne tylko w tematach intymnych, nie odpisuja na nasze komentarze tylko w swoim gronie. Polecaja zazwyczaj jedno i to samo, wklejają linki ktorych nikt nie zna. To podejrzane. Jestesmy spolecznoscia i piszemy tu o roznych sferach i nie chcialybysmy zeby to bylo gdziekolwiek wykorzystywane.
Brawo za czujność! ![]()
Spedzamy tu duzo czasu i dziwi mnie , ze Ci naganiacze serio myslą , ze damy sie oscamowac ![]()
To samo zauwazylam na facebooku na lokalnych grupach “chce schidnac do lata 15 kg , co polecacie” i leci spam diety , grupy motywacyjnej , trenerwo . Ciagle to samo
Też mnie to dziwi , czy oni nie widzą że nikt tego nie klika i odrazu są flagowani dziwne to jest
Właśnie teraz jest sezon na takie posty na Facebooku.
Tak , bo lato sie zbliza i to tako goracy okres na utrate wagi przed wakacjami ![]()
Muszą być chętni, skoro wiecznie się ogłaszają
I są chętni bo pod takimi postami jest po tysiąc komentarzy nawet. I trzeba coś tam skomentować i wysyłają jakieś linki pewnie do suplementów czy czegoś tam.