Problem z przedwczesnym wytryskiem

Może po prostu szczerze na spokojnie z nim porozmawiaj może coś go trapi  może  jest przemęczony może z jakiegoś powodu czuję presję i dlatego taki efekt może taka spokojna szczera rozmowa rozwiąże sprawę Może rozwieje jakieś wątpliwości jego bądź twoje

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge mu pomoc ?

Mamą być, dokładnie to samo chciałam napisać. :)

Przecież tu przyczyn może być mnóstwo, trzeba z partnerem porozmawiać.

Może być przyczyna jakaś która siedzi w psychice partnera natomiast może być to też jakiś aspekt zdrowotny Wydaje mi się że najlepsza będzie taka spokojna szczera rozmowa bez żadnego obwinianiu  się i robienia wyrzutów sobie wzajemnie  broń Boże bo to może wywołać wręcz odwrotny efekt może akurat jakoś się otworzy powie ci co mu na sercu leży i myślę że to właśnie będzie powodem tylko pytanie czy z twoim facetem da się rozmawiać na takie tematy Bo faceci są naprawdę różni jeden potrafi usiąść i na luzie rozmawiać o takich rzeczach a inny niestety ale traktuje to za temat tabu

https://www.rossmann.pl/Produkt/Gadzety-erotyczne/Durex-Pleasure-Ring-pierscien-erekcyjny-1-szt,234218,8449

Hmmm. Być może taki wpływ na niego wywierasz  ;) Zakochany po uszy ;) 

Nie wiem jak zaradzić,  ale może rozmowa coś da.  Kiedyś czytałam na temat zaburzeń wtrysku i erekcji. Może tak jak pisali tam przyczyną może być krótkie wędzidełko, ale nie jednemu psu Burek na imię. Porozmawiaj z nim i ustalcie co dalej. Lekarz może? A może da się w inny sposób. 

Buziaki;*

myślę, że na początek szczera rozmowa powinna pomóc...

Rozumiem, że to nie jest nowy partner i kiedyś było inaczej. Skoro podejrzewasz problemy, to najlepiej szczerze porozmawiaj. Może w pracy coś się dzieje i nie chce Cię martwić? Może jest przepracowany, albo ma inne kłopoty. Takie tematy nie powinny być tabu w związku. Nie powinny też być powodem do wstydu, bo to normalna rzecz. Jak to nie pomoże, a partner uważa, że wszystko jest ok, nie jest to spowodowane stresem, to niestety jest wiele chorób, których skutkiem jest przedwczesny wytrysk, np. problemy z prostatą, czy cukrzyca. Są też apteczne preparaty, np. braveran, ale czy on pomaga to nie wiem. Co najlepsze obawiałabym się o zmniejszenie doznać, bo zawiera znieczulającą lidokainę.

Są przecież prezerwatywy i żele opóźniające wytrysk. Nawet w zwykłych drogeriach. Polecam durex performa, znajdziesz praktycznie wszedzie, jednak lepsze są moim zdaniem chusteczki orgasm control. Są nasączone płynem, który opóźnia wytrysk. No ale do zamówienia tylko przez neta.

A może za bardzo sie stresujecie jest za duże tempo narzucone?

Ursula a zawsze tak było?

Nie, tylko wystarczy poczekać jakieś 15 minut a potem możecie brac się do dzieła. U mojego wydłużenie stosunku to jakieś 5 minut do 20 minut.

Ale zanim się zacznie stosować jakieś specyfiki, to chyba bez rozmowy z partnerem się nie obejdzie? Bo chyba nie zamierzacie ich używać bez jego wiedzy.

Albo to znowu jakaś reklama środków na problemy z erekcją.

No to by było słabe 😂

Może wizyta u seksuologa?

Hmm właśnie ostatnio dużo par widziałam na poczekalni czekających do seksuologa, myslę, że teraz wszyscy są bardziej swiadomi, że należy się leczyć... 

trzeba dostrzec problem i mu zaradzić bo tak to psuje związek 

Nie wydaje mi się że to jest problem psychiczny. 

Niektórzy faceci niestety tak mają że kobieta już jest gotowa a on kończy i wtedy sobie myśli no po co ja te majtki ściągałam jak nic z tego nie mam. 

Widziałam kiedyś w necie że są jakieś preparaty którym spryskuje się członka i niby to spowalnia wytrysk. Ale czy to działa nie wiem bo nie testowałam. 

Wydaje mi się jednak ze warto spróbować bo jest to duży problem w związku. 

sa specjalne tabletki na to - Stud Pills. Tylko żeby chciał brać ?

myślę że takie rzeczy to chyba do lekarza trzeba się udać