Próbki, próbeczki

Mi tez się daje ze shinebox się płaci to nie próbki

Ewelina tak teraz już możesz zapomnieć bo wpisali nawet w regulaminie ze probek nie wysylaja.
Justyna owszem placi się i to 49 zl za to kurier jest gratis ! :smiley:

Dziewczyny kojarzycie na której stronie była możliwość dostania ramki na stópkę lub rączkę dziecka?

Na jakiej stronie? ShinyBox?

Klio na ebobas można dostac

Nie zalapalam pytania :smiley:

Justyna a gdzie tego szukac co trzeba zrobić?

Dzięki za informację :wink:

Mnie ten konkur niestety minie … Bo moje bejbi urodzi sie dopiero po polowie marca a konkurs jest chyba do 8 marca :frowning:

Dzisiaj dostalam wkocncu probeczki z everydayme :slight_smile: Po miesiacu ale doszly :slight_smile:

Ja dostałam ostatnio próbeczkę Bio-oil, ale tylko 1 mi wysłali :frowning: a z Everydayme dostaję regularnie jak tylko coś się pojawia na ich stronie z bezpłatnych próbek :slight_smile: ostatnio próbkę szamponu head&shoulders i kapsułkę Ariela. Niestety na podpaskę już sie nie załapałam :slight_smile: widocznie było dużo potrzebujących :slight_smile:
Napisałam do Concertino jeszcze raz czy można poprosić o darmowe próbki i wysłali mi znów 3 saszetki proszku. Dostałam też z loveli saszetkę płynu do prania.
Do Miralexu pisałam już chyba 2 razy i nic, ale dziś wysłałam im jeszcze raz zapytanie. Może wreszcie coś się odezwą.
A jeśli chodzi o Mustelę to jest jakaś tragedia… Pisałam do nich chyba 3 razy na fb zanim cokolwiek raczyli odpisać. Dostałam odpowiedz, że może mi coś wysyłali, ale że są to przesyłki nierejestrowane o większym gabarycie i nie mieszczą się w skrzynce na listy to może gdzieś przepadły na poczcie :slight_smile: tia na pewno… I że w tej chwili rozsyłają przesyłki ponownie, ale jest dużo chętnych i muszę czekać.

Niunia masz termin na połowę marca? A ja na 7.03 Ale już się strasznie nie mogę doczekać i mam nadzieję, że urodzę jednak trochę wcześniej :slight_smile:

do mnie doszły w końcu próbki 3 z Concertino, też dostałam jedną próbkę Bio-oil i jeszcze doszły z Knora 2 esencje…czekam dalej na resztę co zamówiłam

Awiola do musteli nie masz co pisac bo od stycznia 2015 probek.nie wysylaja zadnych jest to.napisane w regulaminie, mi przynajmniej to samo napisali na fb i na poczte, jesli z miralexu nie odpisuja sprobuj wejsc na mamamil.pl lub feminum.pl i napisza na jeden i drugi adres prozbe ja dostalam od niech probki po ok 3 tyg.
A ja bio-oil dostalam dwa :wink: moze sie pomylili :wink: hehe

Oooo to jest wkoncu jakas marcuweczka kurcze to Ty praktycznie.juz :slight_smile: mam termin pierwszy na 17 marca ale szyjka sie skraca i nie wiadomo czy donosze, zobaczymy co wyjdzie po ktg.

Ja rowniez dzisiaj dostalam dwie esenscje z knorra :slight_smile:
Dopominam sie jeszcze o palmers ale mam wrazenie ze.mnie babka zbyla bo juz drugi raz odpisala ze wyslei ze dostane w ciagu 3 dni a od.razu pierwszego.minal miesiac a od drugiego 2 tyg.

A ja sie pochwale, dzisiaj wkoncu doszly mi probeczki PALMERS :wink:

Iza ja miałam z palmersa krem do biustu. Był super :slight_smile:

U mnie z próbkami ubogo kilka zamawialam i nic cisza

Równieżdzisiaj domnie dotarły esencje zknora

Dziewczyny starające się o próbki z Musteli. Na fb na profilu Mustela, w każdy wtorek pojawia się pytanie dotyczące marki, dla najbardziej aktywnych i kreatywnych mam czekają nagrody :slight_smile:

Ulka fajnie wiedzieć spróbować można :slight_smile:

Ja na stronie Bebiko już dawno się rejestrowałam i niestety nie mam już możliwości otrzymania tego albumu. Na próbki Knora czekam ale nie wiem czy dojdą , ale dwa dni temu otrzymałam dwa kremy od Dzidziuś w ramach testowania i bardzo się cieszę. Na Ewerydeme też się zalogowałam i przyszły mi próbki szampon, płyn i kapsułka ale moja siostra kiedyś miała od nich mnóstwo past do zębów do testowania.