Andzianecia a z czego np. nie dostalas? Bo ja tez do kilku firm pisałam prośby i wysylalam ankiety i nic ani odpowiedzi ani niczego.
Byłam na stronie bebiprogram, bebiko, hipp, everydayme i jeszcze pare ankiet wypełniłam i nic ![]()
Bebiko, Bobovita, Bebilon i Hipp wysylaja dopiero po urodzeniu dziecka w zaleznosci od wieku jest to o ile się nie myle chyba 3 miesiące a jeśli chodzi o hipp to napisali mi ze paczke od nich dostaje się po 3 i 6 miesiącu zycia dziecka. Z Everydayme ja tez nic nie dostałam a minal już dobry miesiąc.
Polecam
Miralex.pl
Concertinobaby
Yodeyma
Doppel Herz
CiutisHelpMini
Bio-Oil
VitisPharma
Josera
Mi z tego przyszlo na reszte jeszcze czekam
Bardzo Ci dziękuję, na pewno skorzystam i zobaczymy czy tym razem się uda. W takim razie muszę czekać bo moje dzieciątko dopiero ma 2 i pół miesiąca
Yodeyma na tą stronę nie mogę wejść, pojawiają się tylko perfumy i nie ma niczego aktywnego gdzie można by kliknąć ![]()
Wow Niunia!! Ale jesteś obcykana ![]()
Pisałaś do nich maile czy po prostu mają gdzieś na stronie opcję wysyłania próbek?
Andzianecia to cos Ci pewnie blokuje ta strone poszukaj w ustawieniach przeglądarki, mi się wszytsko normalnie otwiera. Perfumy bardzo ladne i naprawdę bardzo trwale przychodzą po ok 3 tyg.
Martyna cale dnie siedze sama w domu wiec grzebie i szukam sobie roznych zajec
Po za tym jak jest taka możliwość to dlaczego nie?
Miralex to jeden producent Mamamil oraz Feminum do wszystkich po wejściu na strone Trzeba szukac kontaktu, Co prawda maja w większości formularze zgłoszeniowe gdzie zaznacza się o co jest zapytanie ale najlepiej jest wyslac do nich bez pośrednio meila na ich adres bo nie wszyscy odpowiadają na formularza a niektórzy tlumacza się ze nigdy do nich nie dotarl wiec pisałam maile. Gdzies był formularz zgłoszeniowy bezpośrednio jeśli chodzi o probki i na tej stronie akurat od razu dostałam odpowiedz ale nie pamiętam która z firm to była. Na stronie Josery jest formularz który także w zupelnosci wystarcza ponieważ wypelnia się także ankiete o swoim kocie.
niunia989 napisałam maila do Bio-Oil i odpisali, że dziś wysyłają próbki, zobaczymy czy dojdą…jeszcze raz dzięki… a tych perfum nadal nie mogę zamówić ![]()
Powinny ja chyba tydzień albo poltora czekałam i dostałam próbeczki z Bio - Oil 2 szt ![]()
I uszczesliwilam także kocura, az się smialam ze na opakowaniu jest Jego zdjecie ![]()
Andzianecia jeśli chcesz mogę wypelnic Ci ta ankiete na darmowa prubke 15ml ale potrzebowałabym Twojego adresu bo trzeba podac go do wysylki i emaila bo będziesz musiala potwierdzić ankiete klikając w link . Perfumy możesz wybrać sobie z broszury po lewej stronie masz nazwe perfum Yodeyma a po prawej sa nazwy znanych permum którym zapach odpowiada. Jeśli chcesz dla mnie to nie ma problemu bo to dosłownie 5 min roboty ![]()
Mogę podac Ci moje gg lub link do profilu na FB zebys mogla mi wyslac adres do wysylki i email
Bardzo Ci dziękuję, jeśli nie sprawi Ci to problemu…to podaj FB
jeszcze raz dzięki, napisałam do Ciebie na fb ![]()
My dostalysmy dziś paczuszke od bobovity i tam konkurs myślę ze weźmiemy udzial
Do nas też dotarła Bobovita zestaw 3 ![]()
A czy dostalyscie poradnik dla mamy od hipp jeszcze przed urodzeniem dziecka? do mnie wlasnie dotral dzisiaj z kuponami -20% do rossmana i probka balsamu dla dzieciaczka ![]()
O ja tez dostalam takie rabaty juz prawie mi się skonczyly
Dzisiaj dostałam wkoncu wiadomość od Mustela, ze od stycznia 2015 nie wysylaja probek nawet jak sie zapisze do klubu maluszka wiec nie ma sensu już ich pytac
http://shinybox.pl/?ref=6a5e24c tutaj sa probki juz raz je otrzymalam i bardzo fajne
Ale za shinyBox się placi…
Iza ja po probki mustela zglaszalam sie juz w zezlym roku i upominalam tez. Podalam im nawet dane po raz drugi bo mne poprosili. Probek dalej sie nie doczekalam. Teraz to juz moge zapomniec.