Mamy pokażcie co wasze dzieciaczki dostały czadowego pod choinkę , zawsze to jakaś inspiracja na inne okazje jak nie wiadomo co kupić ;)
u mojego starszaka zdecydowanie wygrał prezent remiza strażacka Hape . jest genialna
Witaj na forum #teamLOVI!
Mamy pokażcie co wasze dzieciaczki dostały czadowego pod choinkę , zawsze to jakaś inspiracja na inne okazje jak nie wiadomo co kupić ;)
u mojego starszaka zdecydowanie wygrał prezent remiza strażacka Hape . jest genialna
Super pomysł. U nas mały dostał drewniany samochód do rozkręcania no niby fajny ale już z nadmiaru zabawek wszystko jest porozrzucane po całym domu. W ogóle mamy etap rzucania wszystkim a dostać drewnianą ciężarówka w głowę nie jest fajnie uwierzcie mi haha
Moja córka oprócz genialnych książeczek, projektora dostała również odkurzacz dla dzieci. Zabawka wydaje dźwięk ale nie za głośny, i bardzo podoba się córce. Jest taka dumna z siebie że może mi pomóc sprzątać. :)
My w tym roku oprócz Lego ( już nie duplo) postawiliśmy na praktyczne prezenty jak Kitchen Helper ( już wczoraj uzywany jak robiliśmy szarlotkę i syn sam zrobił kruszonke) oraz szczoteczkę Philips Sonicare ( jest świetna i można nakleić na nią naklejki żeby wyglądała slodko) I syn zachwycony bo wydaje melodyjkę na koniec mycia zębów hahaha
W tym roku o dziwo ominęliśmy jakoś kilogramy słodyczy, syn dostał 1 Mikołaja i paczuszce kinderków, uuffff
U nas pociąg z lego duplo, bo faza na pociągi - mimo że jest dziewczynką to po prostu myślałam, że oszaleje z radości,
dostała też hulajnogę scoot&ride 2
taki elastyczny tor z samochodzikiem
i tańczącą lamę
i pieniążki, bo składamy na rowerek, konieczkie żółty:D
Słodyczy też ogrom niestety, a ostatnio mówiłam, że nie może jeść i że z nadmiaru wymiotowała całą noc;/
U nas sporo zabawek ale najlepsza okazała się Arka Noego z Dumel
@_MamaKinga_1 wygląda super. A skąd wzięłaś takie Ala baloniki?
To są przykrywki do kubeczków np do szejków ![]()
efekt wyszedł pięknie. nie pomyślałabym żeby użyć do tego tych przykrywek
Dlatego dodałam zdjęcie bo czasem potrzebne jest coś niskobudżetowego więc jak znalazł ![]()
no super, brawo za kreatywność ![]()
Muszę sobie zapamiętać. Póki co u nas tylko cukierki się nosi, ale może w starszych rocznikach coś trzeba będzie zorganizować. Ale nawet tak sobie myślę to fajne podziękowanie dla gości na chrzest.
Ale czadowa straż , będę rozważać na święta bo mam małych fanów
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.