Prezenty /pomysły na prezent dla dzieci

Mamy pokażcie co wasze dzieciaczki dostały czadowego pod choinkę , zawsze to jakaś inspiracja na inne okazje jak nie wiadomo co kupić ;)

u mojego starszaka zdecydowanie wygrał  prezent remiza strażacka Hape . jest genialna 

Super pomysł. U nas mały dostał drewniany samochód do rozkręcania no niby fajny ale już z nadmiaru zabawek wszystko jest porozrzucane po całym domu. W ogóle mamy etap rzucania wszystkim a dostać drewnianą ciężarówka w głowę nie jest fajnie uwierzcie mi haha

Moja córka oprócz genialnych książeczek, projektora dostała również odkurzacz dla dzieci. Zabawka wydaje dźwięk ale nie za głośny, i bardzo podoba się córce. Jest taka dumna z siebie że może mi pomóc sprzątać. :) 

My w tym roku oprócz Lego ( już nie duplo) postawiliśmy na praktyczne prezenty jak Kitchen Helper ( już wczoraj uzywany jak robiliśmy szarlotkę i syn sam zrobił kruszonke) oraz szczoteczkę Philips Sonicare ( jest świetna i można nakleić na nią naklejki żeby wyglądała slodko) I syn zachwycony bo wydaje melodyjkę na koniec mycia zębów hahaha

W tym roku o dziwo ominęliśmy jakoś kilogramy słodyczy, syn dostał 1 Mikołaja i paczuszce kinderków, uuffff

U nas pociąg z lego duplo, bo faza na pociągi - mimo że jest dziewczynką to po prostu myślałam, że oszaleje z radości, 

dostała też hulajnogę scoot&ride 2 

taki elastyczny tor z samochodzikiem 

i tańczącą lamę

i pieniążki, bo składamy na rowerek, konieczkie żółty:D

Słodyczy też ogrom niestety, a ostatnio mówiłam, że nie może jeść i że z nadmiaru wymiotowała całą noc;/ 

U nas sporo zabawek ale najlepsza okazała się Arka Noego z Dumel

Zrobiłam upominki dla Synka na jutro do przedszkola :wink: mały upominek z okazji jego urodziny :partying_face:

1 polubienie

@_MamaKinga_1 wygląda super. A skąd wzięłaś takie Ala baloniki?

To są przykrywki do kubeczków np do szejków :blush:

1 polubienie

efekt wyszedł pięknie. nie pomyślałabym żeby użyć do tego tych przykrywek

2 polubienia

Dlatego dodałam zdjęcie bo czasem potrzebne jest coś niskobudżetowego więc jak znalazł :wink:

no super, brawo za kreatywność :slight_smile:

2 polubienia

Muszę sobie zapamiętać. Póki co u nas tylko cukierki się nosi, ale może w starszych rocznikach coś trzeba będzie zorganizować. Ale nawet tak sobie myślę to fajne podziękowanie dla gości na chrzest.

1 polubienie

Ale czadowa straż , będę rozważać na święta bo mam małych fanów

1 polubienie