Czy Wasze firmy robią Wam jakieś prezenty świąteczne? W sensie jakies paczki czy premie?
U mojego męża są bony a święta. 1 roku były bony jeszc, e na zabawki i paczki dla pracownika. Teraz tylko bon i paczka z jakąś kawa takie lipne. A teraz nie wiem jak to będzie
W zeszłym roku dostaliśmy słodycze
Moj maz dostawal w pracy na kazde swieta wielkie paczki ze slodyczami, alkoholem i kawami, ale dobrych firm to byly czasy! Teraz wlasna dzialalnosc i zadnych niespodzianek haha
U mnie premię w tamtym roku miałam, teraz jestem na urlopie więc nie wiem
A u nas ładnie bony uzależnione od zarobków, dla dzieci karty podarunkowe .
Ewcia u nas też od zarobków. W 1 roku mąż dostał 650 zł plus 100 zł na zabawki w tamtym roku już tylko 450 więc nie wiem jak w tym roku
No u nas Paulina w tym roku też coś będzie koło 500zl bo ja jestem na wychowawczym. I na dzieci będę mieć 200zl bo po 100 na każdą. Więc będzie super.
Jak byłam jeszcze w ciąży to dostałam premię świąteczną oraz dość duża paczkę z roznosciami. A jak w tym roku to się dopiero okaże
U mnie czy przed ciążą czy w trakcie a pewnie nawet po urodzeniu dziecka firma nic nie daję na święta. Za to mój mąż ma i bony i prezenty i premie co roku przyznawane. Widać co firma to obyczaj
No to ładnie… W mojej firmie prywatnej nikt o takich prezentach nie mysli.Nie sądzę aby w tym roku miało być inaczej.Moja mama dostaje od firmy prezenty ale moim zdaniem są kiepskie.W paczkach znajduja się tanie słodycze plus ewentualnie oliwa. Uważam, że w paczkach powinny znaleźć się jakieś bardziej ekskluzywne smakołyki. Takich których nie je się na co dzień a które można byłoby spróbować na święta.
Coś ala te kosze https://www.nobilia.pl/kosze-upominkowe/kosze-prezentowe/
Niby w tym roku mają być bony na 750 zł no ale zobaczymy jak to wyjdzie
U nas niema czegos takiego ani w mojej pracy ani u meza
Niby fajnie dostać upominek, ale zawsze co premia to premia, pieniądze możemy wydać na co chcemy, a słodycze, cóż…
Emmkao że słodyczy to dzieci się cieszą. Ja pamiętam jeszcze za dzieciaka mojego taty szef mi i siostrze bo 2 torby słodyczy i owoców przywozil oh to były czasu.
Mój jak dostał torbę słodkości e jakieś święte to pół zjadł nim do domu dojechał haha
U mnie w firmie dostajemy karty z określoną kwotą do wydania na co chcemy nie jest to jakaś szumna kwota ale że firma jest bardzo duża to zawsze to coś
no i jeszcze mamy spotkanie świąteczne z zabawą do późnych godzin nocnych
Jestem teraz na urlopie macierzyńskim a i tak o mnie nie zapomnieli bo i prezent dostałam i na impreze zaproszenie również:) miło że pamiętają
U mnie w firmie są paczki ze słodyczami dla dzieci, premia świąteczna oraz premia z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych. Także pensja grudniowa wyglada całkiem fajnie Do tego mamy 2 spotkania wigilijne - jedno działu, drugie całej firmy. Także nie mogę narzekać, bo firma dba o pracowników
W mojej firmie na święta organizowane są zabawy i spotkanie z Mikołajem, dla pracowników jest christmas party w wynajętym lokalu z wszelkimi atrakcjami- ozdabianie pierników, robienie mydełek zapachowych, robienie ozdób świątecznych, fotobudka itp. natomiast e biurze dostajemy kartki na święta, czekoladki lub inne słodkości pięknie pakowane w pudełkach- na każdym biurku z samego rana pracownicy mają taką niespodziankę, natomiast tuż przed świętami dodatkowo mamy w pracy catering i mini wigilijne potrawy, wypieki świąteczne itp.
Moi chłopcy dostaną bony do realizacji we wszystkich sklepach, które zamienię na gotówkę i włożę do ich skarbonek. Wydadzą je kiedy podrosną i będą mieli większe potrzeby ;) a ja otrzymam dodatek świąteczny;)
fajnie, ze możesz wymienić te bony na pieniążki.