Doskonale cię rozumiem ale u mnie jest taka sytuacja że jesteśmy w trakcie budowy i będzie trochę więcej miejsca na ustawienie go narazie będziemy wystawiać na tarasie bo mamy naprawdę spory .
W weekend zabieramy dzieci do mini zoo, to głównie atrakcja dla 3 latki. Kupiłam jeszcze po małej zabawce , Everesta z psiego patrolu a bliźniakom gąsienice sensoryczna
Moja mama też koniecznie chciała coś sprezentować i bliźniaki dostają kaczkę Monikę a starsza bierze do parku z kulkami i na lody. Śmiałam się że dla mnie na dzień dziecka zabiera mi dziecko, kiedyś jej wcisne całą trójkę ![]()
Ja myślałam, czy nie upchnąć na balkon, ale jednak przy deszczu itp trzeba pamiętać żeby go chować, no i jakieś robactwo może tam zamieszkać, więc zrezygnowałam z tego pomysłu.
W wakacje pewnie będziemy córce przestawiać pokój, to może wtedy wynajdę miejsce ![]()
Ja planuję jakąś zabawkę drobną kupić dla mojego noworodka ![]()
U nas córka (5 lat) zażyczyła sobie konsole DJ
więc musimy czegoś poszukać, a czasu już nie ma zbyt dużo ![]()
Oooo widzisz, a co ona robi? Rusza się? Bo jeszcze nie otwierałam i nie sprawdzałam
Ona jest boska , gra i moze albo poruszac sie na tych mackach , albo jezdzic na plasko tak jak u mnie na zdjeciu . Dodatkowo swieci . No ogolnie dla dzieci jest naprawde bardzo atrakcyjna
To super, mam nadzieję że małemu się spodoba
Napewno ! Naprawde swietny prezent . Daj znac koniecznie
Jasna sprawa. Jak tylko dostanie to dam znać.
U nas w tym roku skromnie, stawiamy na odpoczynek po prostu w ten dzień ![]()
Maluch ma 5 miesięcy więc żadne prezenty jak na razie nie robią na niego większego wrażenia, ale za to za rok będzie już inaczej ![]()
Ja chce kupic ten domek , bo to i tak nas nie ominie ![]()
Ale usyalilismy z bratem , ze nie robimy w tym roku prezentow dla swoich dzieci wzajemnie . Najpierw chcielismy kupic jeden wspolny , ale doszlismy do wniosku , ze “na sile” nie ma sensu , bo oni niczego nie porzebuja i moja mala tez ma mnostwo zabawek . Za to wspolnie wybierzemy sie do parku z kulkami dla dzieci
Mały Basen ogrodowy, drewniana kolejka i słuchawki wygłuszające - 4,5 msc
do tego od teściów dostanie krzesełko do karmienia
A ta grająca ośmiornice mam na sprzedaż - przebodzcowuje mi dziecko i ja sama od niej dostaje jobla ![]()
![]()
O to jednak niewypał
Monika jest lepsza ?![]()
@JoannaMP domek jest super, moja dostała na roczek i im starsza tym dłużej przy nim siedziała. Potrafi zająć dziecko , Arka Noego też jest fajna
Zdecydowanie! Monika jest spokojniejsza, mniej szalona i zwariowana - a mimo to dziecko jest w nia bardzo wpatrzone ![]()
Spermo chyba zależy od dziecka bo znowu @JoannaMP pisała że ośmiornica jest super a jej córa ma chyba już 9m z tego co pamiętam
No to może dla takiego większego dziecka jest ok
u nas jak szybko kupiłam tak szybko schowałam i wystawiłam na vinted ![]()
![]()
Tak u nas mala juz troche ja ma i naprawde ja uwielbia . Z tego co kojarze to kupowalismy ja jakos 7/8 miesiac malej . Mam gdzies fotke ze sklepu musze poszukac ![]()
ale fakt jest zwariowana ta osmiornica , ale z drugiej strony tez kusi cena , bo w biedronce kupilam za 30 zl a Monika jakos drozsza nie ? ![]()
Jak znajdziesz to weź się podziel. ![]()