Hej dziewczyny
Co fajnego kupujecie / robicie facetom na święta?
Szukam jakiejś inspiracji
Witaj na forum #teamLOVI!
Hej dziewczyny
Co fajnego kupujecie / robicie facetom na święta?
Szukam jakiejś inspiracji
Golarka :) Mąż polubił ,a ma taką prostą ,więc postanowiłam sprawić mu nieco lepszą :)
mąż w tamtym roku też dostał golarkę i był mega zadowolony :) w tym roku nie robimy sobie prezentów
ja zawsze mówie ze najlepszym prezentem dla swojego faceta jest owinięcie się w kokardke :D
My nie robimy sobie prezentów na święta ale znając mnie kupie jakąś koszulkę czy czapkę.. pasek do spodni.. Przynajmniej będzie nosił.. ;)
Jeny to zawsze moja zmora , męskie prezenty 😅. Cale
szczescie w tym roku mąż dostanie perfum bo mu się skończył już jakiś czas temu
Mój narzeczony dostanie w tym roku smartwatcha. wiem, że mu sie marzy, a zawsze mu szkoda kasy bo zawsze są jakieś ważniejsze wydatki. Myślę wiec, że najlepiej słuchać cały rok co ta druga osoba mówi, czego mu brakuje, o czym marzy bo wtedy prezent na pewno sie uda :)
O wow mój tez marzy ale nie mam tyle kasy
W zeszłym roku mąż dostał golarkę. W tym roku myślę o projektorze - spełnię jego marzenie :) Zaraz po świętach ma urodziny i to okrągłe, więc w tym roku będzie bardziej wypasiony prezent :)
Zamówiłam mężowi personalizowany skórzany pasek. Wybiera się kolor, szerokość, wygląd sprzączki, można też dodać inicjały. Ma przyjść za tydzień, jestem ciekawa co wyjdzie :D
Tu już zależy co kto lubi i jakie ma indywidualne potrzeby :)
Rok temu narzeczony dostał ode mnie golarkę, rok wcześniej głośnik jbl, a jeszcze wcześniej perfumy i płytę. W tym roku kupujemy sobie jakiś wspólny prezent, ale jakby miała mu kupować indywidualnie to myślę, że byłaby to szczoteczka soniczna :)
My mamy google dokument który oboje edytujemy. Mamy dwie listy jedna "potrzebuje" a druga "chcę". Pierwsza jest na praktyczne prezenty a druga na ponadprogramowe rzeczy.
W tym roku mój partner dostaje słuchawki JBL, prepaida na steam, wrapy do gitary. I pewnie dodam do tego jakieś gacie, skarpetki i piżamę bo to się zawsze przydaje
https://westwatches.pl/pl/zegarki-meskie
Bezpieczną opcją na prezent będzie bez wątpienia podarowanie zegarka :)
Oj tak zdecydowanie każdy ma inne upodobania
ja zawsze kupowałam koszule mężowi bo on uwielbia w nich chodzić,ale od poprzedniego roku juz nie robimy prezentów sobie
My też jakoś nie robimy sobie prezentów . Tylko na urodziny jak już . W najbliższe zamierzam kupić kamerkę samochodową
Oj dobre pytanie prezent dla męża na święta hymn? Ja mam trudny wybór prezentu bo jeszcze do tego mam prezent drugi czyli razy 2 urodzinowy i pod choinkę i tutaj mamy problem! Kochane myślałam i wymyśliłam że najlepszy prezent jaki może mój mąż dostać jest nasz synek który ma już 6 miesięcy prawie a drugi prezent to bluza z jego ulubionej marki i tak zostanie.
Wika na pewno mąż będzie zadowolony!
ale dalas liste! :D
Ja z mężem też nie robię sobie już prezentów. Zawsze coś na siłę się kupowało, bez sensu. W tym roku się śmiałam, że mój prezent będzie dla niego w marcu :D
Ja czerpię inspriacje z crazyshop.pl
Polecam :)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.