Prezent naChrzest

Teraz pójść na wesele to niezły koszt tak naprawdę … w kopertę fryzjer kosmetyczka ubrania masakra jakaś

1 polubienie

Teraz wydaje mi się że robiąc jakieś przyjęcia ciężko jest aby się zwróciło .

Moim zdaniem najlepiej jest dać pieniądze :blush: Często rodzice wpłacają dzieciom na konto oszczędnościowe, więc w przyszłości na pewno się przyda. A poza tym kupiłabym jakąś drobną pamiątkę, np. obrazek z Aniołem Stróżem- bardzo ładnie wyglądają takie posrebrzane.

Ja tez jestem za tym aby dac drobna pamiatke i pieniadze , sama wiem po sobie jak lubie jak syn dostaje bo tych zabawek to juz jest sterta a zawsze mozna za to cos jednego konkretnie kupic

Macie jakieś godne polecenia obrazki czy pamiątki na chrzciny? Inyeresują mnie dla chłopca.

Córka dostała super skarbonkę! Taka mała, w kształcie wózka. Jest z jakiegoś metalu? Chyba posrebrzana. No i jest jej imię i data chrztu. Bardzo fajna na pamiątkę

Moja córka dostała rękodzieło, malowanego anioła stróża czuwającego nad śpiącym dzieckiem, malowany na szkle. Jest piękny, wisi nad jej łóżeczkiem. Mogę dopytać szwagierki gdzie kupowała (prawdopodobnie zamawiała na internecie).

To się najbardziej przyda , a często Sterta prezentów i nie wiadomo co znimi potem zrobić ,

1 polubienie

Poproszę zdjęcie. Trochę maluję, moze sama bym namalowała?

Pochwal się jakimiś pracami :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

To prawda , zal wyrzucić nieraz wyniose na strych a po dluzym czasie i tak nadaje sie tylko do wyrzucenia, chyba ze kogos mocno znamy i wiemy na pewno z czego sie ucieszy

A proszę bardzo :smiley:

5 polubień

Przywołałaś mi piękny film “Światło między oceanami” tym cudnym obrazem , budzi we mnie dużo emocji , zupełnie jak ten film :open_mouth::open_mouth::open_mouth: :melting_face::melting_face::melting_face:
W tym filmie była również latarnia morska … i nie tylko…
Dziewczyny obejrzyjcie sobie ten film w wolnym czasie, lzy gwarantowane …

2 polubienia

Jasne, już wysyłam :blush:

Widziałam Twoja pracę, jest przepiękna, więc myślę,że i z tym sobie bez problemu poradzisz :blush:

3 polubienia

O tak, masz rację! Uwielbiam ten film, wzrusza i zostaje w pamięci;)

1 polubienie

Ojaaa! Ale masz talent! Śliczny obraz

Zazdroszczę, że macie takie talenty. Piękne te obrazy.
Moja córka dostała rękodzieło na drewnianej ramce Aniołka z kamieni. Też mi się bardzo podobało. Takie inne, nie tuzinkowe.

Dziękuję za te słowa. Zainspurowałyście mnie i może stworzę coś sama dla maluszka na chrzest.

5 polubień

Koniecznie się pochwal :blush::blush:

1 polubienie

Koniecznie i pokaż nam tutaj co stworzyłaś :slight_smile:

1 polubienie