100 zł jak dobrze , jakaś bardzo tania restauracja ![]()
Ja mam znajomego który jest kawalerem ma z 40 lat. Dzieciom swojego rodzeństwa na urodziny daje po 20 zł ![]()
jak inni o tym mówili to byłam pewna że to żart ale okazał się prawdą ![]()
urodziny, Mikołaj i takie tam inne po dwie dyszki każdemu ![]()
a kasę ma żeby nie było że go nie stać. Stwierdził że na więcej nie zasługują ![]()
No nie wiem na jakiej podstawie , skoro sam tyle wszystkim daje
Hahahaha , konkretny gościu ![]()
![]()
Niektórzy po prostu mają swoje podejście do pieniędzy i prezentów
Dobrze, że chociaż pamięta
Haha, po 20 zł? To jakieś mega oszczędzanie ![]()
No poważnie po tyle daje i mówi jeszcze niech się cieszą że coś dostali ![]()
ja myślałam że to żart ale to prawda ![]()
ma siostrzeńca 17 letniego i on mówi ostatnio że wujek pamiętaj że niedługo mam urodziny a za dwie dyszki to nawet paczki fajek nie kupię ![]()
![]()
![]()
Haha, no nieźle
Szczery ten siostrzeniec, przynajmniej wiadomo, co myśli! A wujek chyba zatrzymał się z kwotami gdzieś w latach 90.
Niby liczy się gest, ale trochę poczucia realiów też by się przydało.
Już szczerze zamiast tych 20 złotych wolałabym chyba kartkę z życzeniami i jakąś dobrą czekoladę, bo tak jak mówisz, liczy się gest, ale jednak te 20 złotych w kopercie wyglądałoby dla mnie komicznie ![]()
Teraz do za 20 zł ciężko kupić kartkę i dobrą czekoladę ![]()
![]()
No właśnie, coś drobnego, ale przemyślanego ma dużo większą wartość niż przypadkowy banknot wrzucony do koperty ![]()
No właśnie, to lepiej już postawić na coś małego, ale z pomysłem ![]()
W sumie to też racja ![]()
No właśnie jeszcze by przepłacił ![]()
![]()
A takie niskie kwoty to się wgl w kopert wkłada ? ![]()
![]()
![]()
Hahah no ja nie wiem mi by było wstyd dać tyle , już lepiej samą czekoladę ![]()
Hhaha no w sumie nawet nie warto ![]()
Dziewczyny ile się teraz daje na chrzest (jako gość) ? Chodzi mi o przybliżoną sumę pieniężną ![]()
Tak naprawdę tyle na ile cię stać. Córka teraz dostała różnie od 100 do 1000, przy czym ten 1000 to akurat od chrzestnego
Myślałam o 300 zł właśnie