Prezent na rocznicę ślubu dla niego

Czy macie jakieś pomysły na prezent na rocznicę ślubu dla mężczyzny? W tym roku nie mam zupelnie pomysłu co mu podarować. 

ja bym proponowała by to było coś co możecie zrobić razem :) gdzieś razem wyjść lub gdzieś pojechać. Mój mąż mi na rocznicę zrobił wyjazd niespodziankę na weekend do Krakowa :) albo może być jakaś kolacja we dwoje coś dla Was :)

Ciężko tak podpowiedzieć pomysłów jest mnóstwo, kolacja, wyjście na randkę, perfumy, zegarek, maszynka do golenia jakaś elektryczna tak naprawdę ty wiesz najlepiej co mu się przyda. 

to moze jakiś weekend we dwoje? albo zegarek? albo karta podarunkowa? albo wyjście we dwoje na kolacje? 

Najlepszą opcją na prezent byłby może wspólny wyjazd. Świetnie by było abyście spędzili trochę czasu tylko we dwoje, jakaś wycieczka, krótki wyjazd, kolacja, kino wszystko zależy jakie macie możliwości, czasowe i finansowe. Ten czas we dwójkę zapamiętacie w porównaniu do zwykłych prezentów. 

Moim zdaniem najlepszy prezent to czas wspólnie spędzony, bez dzieci o ile to możliwe, randka, romantyczny wyjazd, SPA. 

Wiele zależy od upodobań partnera. Świetnie sprawdziłby się zestaw galanterii skórzanej męskiej( portfel, zegarek), jak również kosmetyki np. do stylizacji brody. Może też uwielbia muszki, krawaty, to nawet bon podarunkowy do sklepu. Oj możliwości jest cała masa, dobrze odczytać potrzeby mężczyzny,to znajdzie się tego sporo

Wspólna kolacja,  kino , wyjście a może jakieś puzzle z waszym zdjęciem  ciężko coś doradzić bo nie znamy twojego męża :)

Kolacja wspólna , może jakies wyjście na wspólny masaż ?

O dokładnie, masaż dla dwojga to fantastyczny pomysł. Zorganizowałam sobie i mężowi taki relaks..  już byłam w bardzo wczesnej ciąży , dopiero po kilku dniach ,po pozytywnym teście się dowiedzieliśmy;) to cudownie relaksuje,zbliża.. doskonały pomysł ;)

Teatr, opera, filharmonia, degustacja wina/whisky/jakiegoś specyficznego jedzenia. Moim zdaniem fajnie zaplanować taki nieoczywisty wypad, na który mąż/parter sam by nie wpadł ;). Warto próbować nowych rzeczy, a może np. opera czy balet tak się spodoba, że na razie się nie skończy :D

A może jakiś wypad to dla faceta na quady albo jakiś offroad?

Albo po prostu zadbaj o podtrzymanie relacji.. spraw mu wizualny prezent w postaci samej siebie w innej, rozkosznie słodkiej odsłonie?? Małe gesty potrafią nieźle zaskoczyć  

Właśnie ciężko doradzić nie znając upodobań męża 

Tak naprawdę jak się kogoś nie zna to ciężko stwierdzić co się będzie podobało. Padły niżej fajne prpozycje. Może akurat coś Ci się nasunie

Na pewno coś ciekawego znajdziesz. Pochwal się koniecznie, może i nawet którąś z nas zainspirujesz z pomysłem 

Właśnie daj znac jak coś wymyślisz !