Z tymi prezentami to różnie bywa ,trzeba indywidualnie dobrać do dziecka ,a jak nic nie potrzeba to lepiej dać kasę i kupić tylko coś drobnego na pamiątkę ,żeby zawsze można było do tego powrócić wspomnieniami.
Konik bujany jak mówi Aneczka też był strzalem w dziesiatke u córki brata, co prawda dostala na święta jak miała 10msc ale go uwielbia :)
400 złotych to naprawdę dużo, tyle dostała moja córeczka na chrzest od chrzestnej :)
Fajne też ale droższe autka na akumulator
Aga to sporo dała. Wydaje mi się że teraz tak dużo na prezenty nie wydają na urodziny. Na chrzciny różnie
Patrycja ja bym nie chciała takiego samochodu. Teściowa na niego naciska ale ja wolę hulajnogę, rowerek biegowy itp. Żeby córeczka była w ruchu a nie ciągle siedziała w samochodzie na spacerach.
Lepiej żeby dziecko miało rowerek biegowy lub coś takiego żeby nauczyło się równowagi na nim zamim kupi się kolejny rower
Karolinach my mamy taki samochód na wsi syn musi noga na pedał nacisnąć i skręcać moim zdaniem fajna nauka skręcania i jednocześnie kontrolowania noga gazu i wsteczny sam wbija też także też się uczy przod tyl do tego szybko wolno oraz koordynacja noga - ręce oraz wzrok bo musi widzieć gdzie jedzie .
U mnie synek kończy za miesiąc 2 latka i myślę o hulajnodze albo o rowerku biegowym. Co polecacie?
Milena ja bym wybrała rowerek biegowy .
Patrycja może i tak ale ja wolę jeżeli chodzi o spacery spacerówkę, rowerek a później nóżki :)
Milena też myślę, że rowerek będzie lepsza opcja ;)
Rowerek biegowy zdecydowanie lepsza opcja ;) uczy sie dziecko przedewszystkim rownowagi radzeniem sobie z przeszkodami itp ;)
Milena musisz synka przymierzyć do rowerka czy bd dosięgał nogami do ziemi bo mam wiele znajomych gdzie dzieci poprostu nie dosięgają nogami do ziemi w rowerku i jest problem, hulajnoga wtedy jest dobrym rozwiązaniem jeśli mogę doradzić to firmy KK rowerki są bardzi fajne (kinder kraft)
Jeśli chodzi o autko to bardziej na placu na spacerach się nie sprawdza, przynajmniej nie u nas ale przed domem i wokół domu extra :D
Rowerek biegowy dla takiego maluszka myślę, że będzie lepszy, będzie ćwiczył równowagę :)
Milena myślę że rowerek biegowy będzie lepszy jak nauczy się na nim wtedy można pomyśleć nad hulajnoga
Zdecydowanie rowerek biegowy. Hulajnogi nie są polecane dla tak małych dzieci, bo zazwyczaj dziecko zawsze odpycha się tą samą nogą, przez co pracuje asymetrycznie, co może powodować np skrzywienie kręgosłupa.
U nas też teraz każdy pyta co chcemy na roczek dla córeczki. Ale szczerze to już nie wiem, każdy chce kupić to samo i kłócą się kto był pierwszy. Chyba skończy się na tym, że powiem żeby dali pieniądze i kupię córeczce sama to, co będę chciała :)
Pieniądze to zawsze dobre wybór :) Przynajmniej człowiek się nie marwti, że nie trafił z prezentem, albo że ktoś dał to samo :p
Dzieki za odpowiedź. Mam kilka pomysłów dzieki Wam. Myślę o domku lub tipi. Zapytam po prostu ile kasy ma zamiar wydać na prezent. A jeśli od kogoś dostanie pieniążki to na pewno pomyślę nad zestawem bajek.