Prezent na mikołajki - kot

Moja siostrzenica to kociara i cieszy się z wszystkiego z motywem kota , ostatnio na urodziny kupiłam jej wielkiego kota pluszaka . Ale też pytanie do ilu zł ma być prezent. Fajną opcją są puzle drewniane w ksztalcie kota i z tych kotków uklada się kota :smile: gdzieś to widziałam . Moja siostrzenica ma ciapki w kotka ubdania, ostatnio zamawiałam jej na temu bo chciała rekawiczki kocie łapki , zestaw masek kota do wlasnorecznego dekorowania. Ale taki kubek kotek też fajny co dziewczyny wysyłają.

Daj nam znać na co ostatecznie się zdecydowałaś:blush: jestem ciekawa :blush::blush:

Moze takie puzzle 3d?

1 polubienie

A te kotki brudaski w kąpieli coś takiego

A co to takiego jest?

Też jestem ciekawa co to takiego?

Aż spojrzałam co to takiego :sweat_smile::blush: to chyba za wysoki budżet , chodziło o coś tańszego raczej :blush:

Dziękuję wam dziewczyny za polecenia :heart_eyes::revolving_hearts: udało się dogadać córka ponownie zapytała po raz enty :sweat_smile: tej dziewczynki co by chciała :grin: ona chce kubek ze zdjęciem swojego kota, wrzucę jej jeszcze coś słodkiego to zanim mama zobaczy to skorzysta :grin::blush:

2 polubienia

A zdjęcie tego kota macie? :smiley: Bo rozumiem, że to ma być ten jej właśnie?

Tak, mamusia przesłała :sweat_smile:

3 polubienia

Fajny kociak i fajne zdjęcie udało im się zrobić :slight_smile:
Teraz tylko personalizacja kubka i młoda będzie miała naprawdę udany prezent :heart_eyes:

Taki jaki chciała :blush: ale dopiero wczoraj się zdecydowała :face_with_peeking_eye: mam nadzieję że do 5go mi dojdzie jak zamówię :sweat_smile:

Super :heart_eyes_cat: wyślij nam efekt końcowy kubka :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:

1 polubienie

Kot słodziak! Nie dziwię się, że chce mieć z nim kubek :rofl::heart:

Kot :star_struck: cudowny

No i super, najlepsze rozwiązania są najbardziej praktyczne, macie prezent z głowy :heart:

1 polubienie

Najważniejsze ,że wybrany prezent :star_struck:

Można się zakochać :heart_eyes: piękny kociak, kocham koty i przygarnęłabym wszystkie :heart_eyes::heart_eyes:

Zamówiony jutro ma być prześle wam fotkę :wink: myślałam o tym magicznym że wleje ciepłe i się pojawia zdjęcie ale nie można takich myć w zmywarce mama się zapomni i po kubku :sweat_smile:

3 polubienia