ale by się zdziwiła ![]()
Np. Moze mała pluszowa maskotka kotka, kubek z kotkiem, skarpetki w kotki albo jakieś naklejki. Takie rzeczy są bezpieczne, praktyczne i raczej żadna „anty” mama nie powinna mieć do nich zastrzeżeń ![]()
![]()
Uwielbiam takie mamusie ![]()
Dziecko na tym najbardziej cierpi , wiem to bo u Nas w rodzinie mamy jedną taką ,która na wszystko jest anty i dziecko jak tylko jest poza domem to jak wypuszczone z dziczy ![]()
W takiej sytuacji można tylko współczuć dziecku ![]()
Powiem wam że macie rację, zawsze nawet na klasowej choince była mama, jeden raz jak jej nie było to ta mała tak wcinała pizzę jak by nigdy nie jadła aż mi jej szkoda było ![]()
Tak samo było u nas jak dziecko przyszło do mojego syna na ur to nie interesowało go zabawy koledzy tylko siedział przy stole i zajadał się słodkim i colą tak mi go było szkoda
I w dorosłym życiu brak przyjaciół i znajomych bo będzie wytykany/na jako ,dziwna/by " ![]()
Dziecko niczemu nie winne ,po prostu korzysta z przywileju ,jestem sama mama nie patrzy mogę jeść co chce " i tym samym zachowuje się jak jaskiniowiec ![]()
Według mnie lepiej jak dziecko zje jednego batonika dziennie jak potem w chwili gdzie mama nie widzi opcha się na full ![]()
Dokładnie takie zakazywanie jest dużo gorsze ![]()
Ja jestem zdania ,że wolę dać spróbować wszystkiego ale z umiarem i kontrolą aby czasami nie przesadzić . Wszystko jest dla ludzi
A jeny , widziałaś. Takie w biedronce pets alive chyba koty w kuferku
Myślę, że kubek jest fajnym pomysłem albo np. poduszka w kształcie kota ![]()
Ale te koty w kuferku to już chyba ponad budżet ![]()
A jaki jest budżet ?
Pisala wyzej 40-50 zl ![]()
A to , nie widziałam ![]()
![]()
Chyba faktycznie postawie na kubek ewentualnie jakieś puzzle z kotami jeszcze i tyle żeby później mamuśka mi tyłka nie obsmarowala że nie to kupiłam ![]()
![]()
![]()
Kocie skarpetki – urocze, praktyczne i żadnych kontrowersji.
Mała książeczka o kotach albo komiks – zawsze mile widziane.
Zestaw papeterii / naklejek z kotami – większość dzieci to uwielbia.
Kocia opaska do włosów – słodka i niedroga.
Mini zestaw kreatywny z motywem kotów – np. wyklejanki, kolorowanka.
Bez kosmetyków, słodyczy i zapachowych rzeczy – wtedy mama nie powinna mieć żadnych “ale” ![]()
Myślę, że coś z tego spokojnie przejdzie!