Prezent gwiazdkowy dla koleżanki z pracy

Średnia świeca Yankee Candle

Herbatka i jakiś syrop do herbaty z Czas na Herbatę

Zestaw 2 filiżanek ze spodkiem z Action + ładnie zapakować

Zestaw świątecznych mydełek lub kul do kąpieli 

Prezent gwiazdkowy

Hej, potrzebuje pomysłu na świąteczny prezent dla koleżanki z pracy.

Jest to Pani po 50, nie siedzimy w jednym pokoju więc nic o niej nie wiem.

Budżet to 30 zł, potrzebuje jakiegoś uniwersalnego pomysłu.

Zestaw filiżanek plus kawa

Zestaw kubeczek z herbatką

Świece ozdobne, kule do kąpieli.

W Rossmann widziałam takie fajne zestawy prezentowe

Ja tez bym poleciała w jakiś kubek z zaparzaczem i do tego herbata z Czas Na Herbatę. 

Kubek,kubek ,kubek..... wszędzie kubek :) 

A może podpytaj kolegów z jej pokoju czego nie lubi ? 

Ona wie że Ty ją wylosowałaś? 

Może sojowa świeca swiateczna  oozdobiona Galazkami z choinki ?

Moim zdaniem fajny kubek i herbata zimowa. ja zawsze jestem zadowolona z takiego zestawu.
Innym ciekawym pomysłem jest wosk zapachowy, świeca sojowa, ewentualnie kominek z olejkami eterycznymi:
https://fantasyheart.pl/
Takie ręcznie robione świece w dobrej cenie mozesz zamówić sobie chociażby tutaj ;)

Kubek/filiżanka i kawa lub herbata to na pewno dobry pomysł.

Może być też jakiś kocyk.

hm może jakiś ładnie pachnący krem do rak kubek i coś slodkiego? 

Zestaw herbat, pióro wieczne, kubek/filiżanka, świece sojowe, świąteczne skarpetki 

Świwtne pomysły padały. Podepne się także pod herbaty. 

A ja polecam gotowe zestawy prezentowane z herbatką i miodem albo same miodki są takie pakowane ostatnio sama kupowałam. Od razu zapakowane i święty spokój ładne i każdy będzie zadowolony gwarantuję. Są zestawy ze świecą, z herbatką, z bombką z czym kto chce. Pod spodem przykładowe 

Hmm a może jakiś zimowy szal albo rękawiczki albo jakiś zestaw pachnących mydełek. 

Kargaw, bardzo ładne. Właśnie coś takiego według mnie pasuje.

Kurczę coś się komentarz mi nie chce dodać , może teraz się uda 

Zerknij sobie na strone mixit owoce liofilizowane. stacjonarnie Można w Rossmann dostac . owoce chyba lubi każdy a zawsze to „ coś innego „;)

Dziś byłam w Rossmanie i mają też dużą półkę z takimi świątecznymi pierdółkami do 30 zł, naprawdę ładne, bez problemu można coś wybrać.

Inka o dobrze że wspomniałaś. Do końca tygodnia chcemy z mężem wyrobic się z prezentami, by nie zostawić na ostatnią chwilę 

Ja dla teściów robiłam zestawy z miodami z zaprzyjaźnionej pasieki. Natomiast dla nauczycielek z przedszkola syna zrobiłam boxy z herbatami. 

Można oczywiście kupić takie gotowe boxy ale ja chciałam coś typowo od siebie 

Mamina, ja mam identyczne herbatki dla Mamy, jeszcze jakaś trzecia jest, też świąteczna, ale już mam wszystko zapakowane i schowane poza domem;))

Kupiłabym vos z action 😂