Jakieś pomysły jaki prezent kupić dla męża na urodziny? Ogólnie im bardziej oryginalnie tym lepiej :)
Matrioszkę a w środku zwinięty pieniążek na jego wymarzony prezent :D
To w formie żartu oczywiście.
Może jeśli mąż lubi to coś z biżuterii . Łańcuszek , bransoleta, zegarek.
Może z odzieży.
Koszula, pasek, mucha.
Może z rzeczy kolekcjonerskich.
Unikatowy zestaw majsterkowicza.
Propozycji będzie mnóstwo. Jednak zachęcam do szukania tematu w lupce.
Toys4boys ma ciekawe gadżety 🙂
Swojemu kiedyś sprezentowałam 15 min lot paralotnią z instruktorem i był mega zadowolony. Prezent marzeń czy coś takiego, tam kupowałam
Aaaa kochana ja ci dam zajebisty pomysł który się sprawdził u nas
to trochę podobne do pudełka wspomnień, ale u mnie to było na zasadzie quizu/zabawy dla partnera
Na karteczkach piszesz 3 hasła związane z danym wydarzeniem/randką/czymś ważnym dla was. Przykład: plaża, czerwona sukienka, płacz. I partner musi zgadnąć ze chodziło np o wasze zaręczyny
Wypisujesz tego dużo, dajesz latwiejsze do odgadnięcia i trudniejsze (przykładowo jeśli wasza pierwsza randka była w parku z kawką o 12 to możesz napisac „zieleń, kofeina, południe”)
Im więcej tym lepiej, możesz to zrobic tak po prostu a możesz mu dawać jakieś nagrody za zgadniecie haseł (np jeśli odgadnie wszystkie to dostanie główny prezent)
Dodatkowo zerknij sobie na stronę meskarzecz.com Znajdziesz tutaj dobra bielizne sportową - jest to bielizna szybkoschnąca tak więc sprawdzi mu się w wielu okazjach :)
Ile ma lat, 30 ,50 ? Co lubi ?
Ogolnikowo napisałaś.
pasek plus portfel , skórzane
polówkę dobrej marki ,koszulkę
zestaw do whisky
voucher dla samochodu np ozonowanie , full pakiek mycia zwew i wewn
Ja przewaznie kupuje ubrania, gry planszowe, klocki lego. Z oryginalnych rzeczy to wypad na strzelnicę, parku linowego, jazda czolgiem lub lot w tunelu aerodynamicznym.
Glownie ubrania mu kupuje ,lub perfumy bo wylewa na siebie litry jahah
Taki wątek już był.
Wszystko zależy co mąż lubi lub czego używa. Ja polecam wypad na strzelnice albo wykupić jazdę jakiś qaudem. Super sprawa. Ale nie każdy mężczyzna ma na to zajawkę lub prawo jazdy.
Lubię też kupować rzeczy praktyczne jak pasek, portfel.
Mój mąż ostatnio dostał też wielkie skrzynie na kółkach na narzędzia bo jest stolarzem.
Jeśli ma jakieś hobby będzie dużo lepiej.
Mój np nie czyta nic oprócz przepisów więc książki odpadają.
2 lata temu dostał ode mnie telefon ale to też dlatego że ja dostałam naprawdę fajna premie w pracy i mogłam zaszaleć choć raz
Z najdziwniejszych prezentów to dostał ode mnie patelnie grillowa bo oboje uwielbiamy gotować i praktyczne prezenty też uwielbiamy
Wiele zależy od tego czym się interesuje. Książki, Lego, Jakieś dobre whisky lub koniak, gadżety personalizowanie. My lubimy jakieś "wydarzenia", bilety na koncert, voucher na degustacje win, kurs gotowania itp
ORLANA to zależy co mąż lubi i jakie ma zainteresowania?
Zbliza się dzien chłopaka i można powiedzieć że jedni obchodzą a inni nie, ją mojemu facetowi zawsze jakiś drobny prezent robię. A czy ktoś ma pomysł na tegoroczną drobnostkę? �
Ja mam perfumy i set majtek:D