Prezent dla mamy na 50 te urodziny

Szukam obecnie ciekawego prezentu dla mamy z okazji jej 50 tych urodzin. Jakieś pomysły co jej podarować? 

Zależy co mama lubi i czym interesuje się. Torebkę,  swetr lub coś innego z ubrań, Voyager do spa, kartę podarunkową do ulubionego sklepu czy restauracji ;) 

Bransoletka z pandory z zawieszka 50 ? . Albo jakis voucher ? 

Moja mama na 50 urodziny dostała:
• Voucher do SPA

• Voucher do restauracji na kolację we dwoje

• Album ze zdjęciami rodzinnymi

• płytę z ulubioną muzyką

bizuteria zawsze jest dobry prezentem, albo bilet do teatru tez bedzie fajny 

Wez jej kup bilet lotniczy do miejsca w ktorym ty przebywasz i zorganizuj jej i sobie super babskie 2-3 dni w jakims fajny hotelu ze strefa spa i pysznym jedzonkiem. Mozesz pobyt mamy u Ciebie uatrakcyjnic biletami na jakies super wydarzenie muzyczne/ artystyczne/ teatralne. Lub cos bardziej ekstremalnego - off road, lot na paralotni…

Jeśli masz nieco mniejsze fundusze, polecam dzbanek ceramiczny, ale taki ręcznie malowany:

https://andyceramika.pl/dzbanki

Na przykłąd z ceramiki Bolesławieckiej ;) Będzie to piękny prezent. 

Ja na takie okazje zawsze stawiam na bilet do teatru, bo wiem, że to bardzo fajna rozrywka a jednak nie za częsta. Przynajmniej u mnie w rodzinie nikt sobie sam biletu nie kupuje i nikt nie chodzi a jak dostanie w prezencie to zawsze potem słyszę, że było super :)

U nas w Teatrze w Bielsku jest opcja kupienia biletu - prezentu. Jest wtedy wydrukowany na eleganckim papierze, zapakowany w złotą kopertę, i ważny jakiś dłuższy okres czasu, na dowolny spektakl. Więc dodatkowo pięknie się prezentuje a osoba obdarowana może sobie wybrać coś co jej przypasuje do gustu.

Karta podarunkowa, wspólny wypad do restauracji, elegancka torebka ?

MałąZołza super pomysł, bo właśnie to jest taka rzecz której samemu się nie kupi, a jednak jak się dostanie taki voucher to trzeba już iść:p

Dokładnie pomysł super , u mnie tez mama nigdy takich rzeczy nie kupi bo szkoda kasy a jak pójdzie to sobie chwali 

Biżuteria, Wspólny wypad do SPA, Voucher na zakupy do ulubionego sklepu, Perfumy.

Wypad do spa, biżuteria, dobre perfumy

Kiedyś myślałam, że wręczanie kart podarunkowych to trochę takie pójście na łatwiznę. Ale teraz uważam, że to ma spore plusy, bo obdarowana osoba może sobie za pomocą takiej karty kupić co tylko chce. Voucher czy bilet w konkretne miejsce to już trochę co innego, bo musimy nieraz znać gusta, zainteresowania danej osoby, chociaż nie zawsze to jest potrzebne. MałaZołza fajnie podpowiada - opcja z tym biletem do teatru na dowolny spektakl to jest ciekawe rozwiązanie. 

Voucher do spa to moim zdaniem świetny pomysł. Chyba że wiesz że twoja mama takich rzeczy nie lubi to może podaruj jej biżuterię. Ja mojej mamie na 50 urodziny dałam złotą bransoletkę z nieskończonością w pudełku z wygrawerowanymi personalizowanymi życzeniami i była bardzo zadowolona.

My ostatnio kupiliśmy teściowi na 50tke skok ze spadochronem. Ale nas było dużo do zrzutki, bo to niemały koszt. Mojej mamie kupiliśmy przelot szybowcem nad naszą okolicą, ale to też załatwiane zz moim kolegą pilotem, więc koszt trochę niższy 

ja bym jeszcze zapropnowała voucher, ale do dobrej restauracji - jeżeli oczywiscie Mamcia lubi coś nowego, lubi próbować nowych smakow. u nas sprawdził się voucher na kolacje w winiarni :) 

Ja tez kiedyś sobie pomyslałam, że taki voucher to raczej nie fajny prezent, ale teraz prawie każdemu coś takiego dajemy. Np koleżance w pracy na odchodne bo idzie na emeryturę kupiliśmy voucher na biżuterię. 

Voucher to chyba najlepszy prezent bo dana osoba pójdzie i kupi sobie coś co będzie się jej podobać , bo my często możemy nie trafić w gusta ;) 

ja sama wolę właśnie takie voucher dostać 

Z jednej strony voucher to pójście na łatwiznę, ale z drugiej strony czasem takie rozwiązania są najlepsze :) mamy pewność że obdarowana osoba wybierze sobie za niego coś, co jej się na pewno będzie podobało :)