Prezent dla faceta na urodziny

ja też najczęściej kupiuje zestaw prezentowy perfumy :rofl: cieszę się, że nie jestem sama :stuck_out_tongue:

Masaz tajski + sauna :slight_smile: Ja uwielbiam prezenty praktyczne

Czyżby kolejna osoba przyszła do nas z reklamą :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Przed chwilą robiłam dla kuzyna na 18 urodziny :wink:
Może komuś się przyda inspiracja , w środek będzie włożona kartka z pieniędzmi ale żeby nie dawać tylko kasy to jest bukiecik :crossed_fingers:

2 polubienia

To naprawde fajny prezent, kreatywny i mily.
Sama uwielbiam dostawac i słodycze i zdrapki !

Za to ja mam problem teraz bo musze cos kupic szwagrowi na prezent urodzinowy, on z tych co raczej niczym sie nie interesuje… pasek mu kupilam 2 lata temu na swieta, portfel ma… alkoholu nie chce mu dawac

Ej, super to wyszło. Słodycze i zdrapki mocowałaś na jakiś wykalaczkach czy jak?
@Mamina prezent dla szwagra mówisz, ale to jakiś pan w okolicach 30, 50 lat?
Mój lubi książki, w szczególności kryminały. Jest też fanem dobrego kraftowego piwa.

Tak wsyTsko na wykałaczki grillowe

1 polubienie

38lat. Nie czyta ksiazek. Filmy oglada ale raczej na Netflixie :laughing:

1 polubienie

Maszynka do popcornu i poduszka masująca kark :sweat_smile:

Moze jakas planszowka , zawsze wykorzysta podczas spotkania ze znajomymi :wink:

U nas co roku jest ten problem, tym bardziej że mąż jest zakupoholikiem, więc ma wszystko :see_no_evil: Dlatego ide teraz w prezenty typu doswiadcznia. Voucher na masaż albo na gokarty, bilety do teatru, na koncerty świetnie sie sprawdziły i przy okazji ja tez na tym korzystam :grin:

To ja zawsze kupuje coś co mu się przyda na warsztacie :smiley:

To ciężko przypadek…
Pewnie z kosmetyków też ciężko mu cokolwiek dobrać.
A może słodycze lubi? U mnie z kg Michaszkow szwagier też byłby zadowolony :slight_smile:

Takie preznety sa super❤️

Ja w tym roku miałam łatwo, bo mąż mi powiedział co chce - basen do morsowania. Znalazłam jeszcze do niego specjalne skarpetki i nowy smartwatch udało się złapać na promce, bo na starego narzekał, że mu źle mierzy puls podczas treningów. Ale ogólnie to zawsze mówi,że nic mu nie potrzeba, nic nie chce i o niczym nie wspomina :smile: ogólnie to ciężko zrobić facetom prezent :smile:

Dla mojego to łatwo , mu zawsze brakuje ubrań a ma mało czasu na zakupy . Tak że zawsze bardzo zadowolony z prezentów :smiling_face:

1 polubienie

Ooo! To podobnie jak u mnie :smiley:
Mój niby tych ubrań ma, ale lubi odświeżać sobie garderobę, więc nowa bluza czy koszulka polo albo głupie skarpetki, bokserki zawsze go cieszą :smiley:

Mój ze skarpet i nowych bokserek to cieszy się jak dziecko że zabawki , a wgl jak dostanie nowy t shirt, że nie musi wchodzić do galerii bo to w jego życiu naj mniej uczęszczane miejsce :laughing::laughing::laughing: