Prezent dla faceta na urodziny

Ja ostatnio kupiłam mężowi zegarek. To trochę większy wydatek, ale akurat miał okrągłe urodziny. A z trochę tańszych rzeczy to może coś z galanterii skórzanej- portfel, pasek. Fajnie jeśli mężczyzna lubi nosić biżuterię, wtedy ma się trochę większy wybór. A poza tym zawsze jak nie mam pomysłu na prezent to świetnie sprawdzają się perfumy. :blush:

Skarpetki, bokserki, piżama to też dobre prezenty, bo się na bieżąco zużywają, więc można powtarzać kilkukrotnie :smiley:

Dziewczyny , co można kupic na 40stkę facetowi , dodam ze to ratownik medyczny, z żoną i trójka dzieci , jest wybredny wiec ciezko mi na cos zdecydować a to juz w czwartek idziemy do nich na grilla :slight_smile: chyba dobra wodke kupimy i zamówię śmieszną kartkę z życzeniami od nas .

Wódka i do tego może jakiś drobny gadżet ratowniczy w żartobnym stylu np. kubek ‘Najlepszy Ratownik po 40-tce’ albo koszulka z napisem Uwaga Ratownik po godzinach

A jaki budżet? Będziecie sami kupować czy macie z kimś się złożyć, żeby kupić coś droższego? :slight_smile:

sami , na babk będzie nas tam dużo, ale my sami od siebie , może do 150 zł

Są takie fajnie opakowania na alkohole z różnymi napisami na allegro mój akurat jest mechanikiem i dostał taki

1 polubienie

Ooo super, a w środku jak to wygląda ?

Nooooo , widziałam :smiley: sa przeróżne te pudełka na %%% :slight_smile:

Kupowałam kuzynowi który jest strażakiem gaśnice. :smiling_face:

Spodobało mi się to, bo mój chłopak też jest mechanikiem i niedługo ma urodziny więc chyba też zamówię :smiley:

Naprawdę fajne w środku

1 polubienie

Ooo super :wink:

Naprawdę polecam super mpamiatka

Super pomysł, zawsze takie opakowanie zostanie w pamięci obdarowanego :smiley:

Mężczyźni lubią takie gadżety. Zwłaszcza ci co mają garaż i mogą je sobie wyeksponować. Ja kupowałam takie skrzyneczki dla wujka i taty i byli zadowoleni :grin:

Perfum, jakies narzedzia, moj teraz lubi wrdkowac wiec cos na ryby :slight_smile: zalezy co lubi i czym sie interesuje

Dziś jest o 1+1 na ostrza do maszynki Philips One blade, więc jak któryś mężczyzna taka maszynkę posiada to można kupić mu ostrza wymienne. W ogóle taka maszynka jest fajna na prezent :slight_smile:

1 polubienie

O tak ta maszynka jest super polecam też !

Ja z prezentów najbardziej lubię mojemu mężowi kupować perfumy- jest to coś co na pewno mu się przyda, starczy na dłuższy czas i przynajmniej nie muszę kombinować z jakimiś skomplikowanymi prezentami :sweat_smile: