Prezent dla 7 latki

Szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla siedmiolatki - obecnie nie ma jakieś konkretnej fazy na nic (może poza grą na ukulele), co polecicie dla dziewczynki w tym wieku?

Może taki zestaw artystyczny ? Przyda się w domu jak i w szkole jeżeli lubi rysować/malować;)

Może fajnym prezentem byłby taki zestaw z koralikami z których robi się jakieś naszyjniki i bransoletki

Nmp3 , słuchawki, czytnik ebooków, zegarek, hulajnogę 

Może takie kreatywne jak malowaniempo numerach albo wyklejanie diamentami? :) 

Kupiłam ukelele mojej siostrzenicy :) Jakiś czas temu miała urodziny. Dziewczynka jest w podobnym wieku, ciągle sobie gra. Jak również próbuje się samodzielnie uczyć z youtube :)

Może zastanów się nad złotą biżuterią? Zerknij sobie do Marko:

https://www.marko.pl/bransoletki-zlote

W sklepie są ładne złote bransoletki, również dla dziewczynek. 

Może jakaś biżuteria ? Np jak dziecko nosi kolczyki czy bransoletki fajne promocje są teraz w W.Kruk :) albo fajnym prezentem są teraz smartwatch jeśli dobrze poszukasz można dorwać w naprawdę fajnych cenach na promocji :) a jeśli dziecko się interesuje np malowaniem kupiłabym jakiś.zestaw farb i paletę można fajne w super cenach dostać w Tedi :) 

Może gry edukacyjne, kreatywne zestawy do robienia biżuterii, czy malowania diamentami. 

Może voucher na np. jazdę konną, do parku trampolin.

Taki voucher też fajne sprawa czy to na jakieś kulki czy na jakieś gąbki trampoliny tak jak dziewczyny piszą 

hehe ukulele u nas w tym czasie była jazda na gitare;)

skoro ma ukulele zerknij moze futerał do niej;)

ja w tym wieku jeszcze córce kupowałam gry planszowe ale trzeba lubić w nie grac, no i gra raczej dla rodziny bo sama grać też nie bedzie wiec pytanie czy inni członkowie rodziny lubią tego typu spedzenie czasu;)

zestaw artystyczny fajny pomysł;) ale ja bym jeszcze podrzuciła pomysł z projektorem mody;) 

7 latkowie to juz taki czas gdzi ezaczynają po woli grać na kompach wiec włansie moze słuchawki mikrofon;) chociaz to też nie jest takie tanie ;) wiec zalezy od funduszy jakie chcesz przeznaczyć;)

Może jakiś zestaw kosmetyków dla dziewczyn, perfumy te dla dzieci dedykowane nie są o mocno intensywne. Też bym postawiła na zestaw do zamodzielnego stworzenie biżuterii

moze jeszcze jakiś zestaw lakierów do malowania paznokcie ale taki dla dzieci zmywalny pod wodą :) wtedy jak pójdzie do szkoły to nie bedzie miała pomalowanych pazurków bo wszystko zejdzie pod wodą :)

zestaw do robienia biżuterii wydaje się całkiem fajnym pomysłem