Mam problem z wymysleniem prezentu dla mojego chrzesniaka, ktory ma 3 lata, co moglabym mu kupic, cos co go zainteresuje a bedzie odpowiednie do jego wieku… ma starszego brata, ktory juz nagromadzil sporo zabawek ale chcialabym cos co bedzie tylko dla niego… pomozcie
Dla 3 latka, myślę, że pomysłów jest wiele na prezent. Zależy co Twój chrześniak już posiada i co lubi. Ja podpowiem swoje propozycje, które myślę, że będą potrafiły zająć go na dłużej, są raczej oryginalne i w niektóre z nich pomogą pobudzić kreatywność u 3-latka. *Klocki lego duplo *tablica do rysowania *Zestaw do tworzenia z modeliny * Tor z samochodzikami bądź kolejką *samochodzik sterowany na pilot *rowerek * ciekawe puzzle z ulubionym bohaterem
To kilka moich propozycji, może coś wybierzesz Zależy również ile bys chciała przeznaczyć na dany prezent, ale myślę, że pomysłów jest na prawdę dużo
Rowerek super sprawa albo tablica. Ja od siebie dodam motor na aku. Mój młody dostał na rok ale od niedawna siada na niego.
Ja bym pomyślała nad rowerkiem biegowym, Play Doh albo nad Lego Duplo. To są ulubione zabawy mojego prawie 3 latka.
Rowerek albo jakiś samochodzik żeby mógł latem sobie smigac Na pewno się ucieszy
Pierwsze co mi przyszło na myśl to ten samochodzik na akumulator, na Internecie są tańsze ceny niz w tych sklepach z zabawkami… A może prezent jakiś skromny, symboliczny a wzięłabys go np do parku trampolin
Mam dwóch chrzesniakow i lego sprawdza się zawsze , co prawda dla 3 latka to duplo ,ale bawią się tym dużo
możesz zabrać go na wyjazd np do parku rozrywki, krainy krzywych luster, parku z dinozaurami, basen - aquapark, a możesz też wybrać polecane lego duplo, kreatywne zestawy: np zestaw eksperymentów albo rozkładaną bramkę do ogrodu
U nas zdecydowanie sprawdził się rowerek biegowy, garnuszki z ikea, lego duplo to prawdziwy hit, dużym zainteresowaniem cieszyła się też kasa fiskalna, i pociągi na baterie z serii Tomek i Przyjaciele. Z gier mogę polecić Lotti Karotti, co prawda dedykowana jest dla dzieci 4+, ale trzylatek też sobie spokojnie poradzi.
Mój synek uwielnbia wszelkie planszówki, memory, domino. Dodatkowo angażuje w zabawe cala rodzine. Moze zapytak rodzicow czy ma jakas ulubiona postac z bajek…moj np. uwiwlba wszystko z pacmanem i mario :-p
Mój chrześniak stwierdził, że jego marzeniem jest zegarek który świeci. ?