Dziewczyny pomocy!! Zostaliśmy zaproszeni na urodziny do synka szwagierki z racji tego że moi starsi chłopcy są w wieku szkolny, a wiadomo top zabawki się zmieniają :) chce się doradzić :) czy macie jakieś fajne pomysły?? Dodam że mały ma sporo samochodów i książeczek. Myślę że prezent tak do kwoty 100zł.
Wiola, ja mam w domu 2,5 latkę także jestem na bieżąco. Myślę, że idealnym prezentem będzie np. piasek kinetyczny w zestawie z foremkami, moja córka dostała go już dawno a teraz często do niego wraca. Polecam też klocki z serii LEGO Duplo, do 100 złotych spokojnie kupisz już jakiś zestaw a myślę że będzie zachwycony. 2 letnie dzieci z reguły bardzo lubią układać klocki więc powinien to być trafiony prezent.
Jeśli lubi puzzle to też powinien to być trafiony prezent. U nas są też na topie.
Nie wiem jak z motoryką u Waszego solenizanta, ale jeśli już świetnie biega, skacz i ma dobrą koordynację to warto też pomyśleć o hulajnodze jeśli jeszcze jej nie ma.
Witam, polecam może coś takiego jak piesek Boogie? Znajomej kupiłam i Synek zachwycony, wiek podobny ;)
Ja swojemu chrzesniakowi kupowałam na gwiazdkę klocki lego dyplo pociąg był mega szczęśliwy ☺
Domek Dumel, traktor Dumel, tory drewniane, kulodrom, wkrętarki na baterie, wiz strażacki. To hity u moich znajomych dzieci :)
Może jakieś klocki lub domek albo jakiś namiot
A może jakąś fajną maskotkę z wyhaftowanym/nadrukowanym imieniem dziecka?
A znasz. Jakies preferencje malca? Moj siostrzeniec mial w tym wieku np faze na traktory, farmy. Takie gospodarcze rzeczy hah
Najlepiej wiedzieć co lubi.jak wiedziałam że chrzrsniaczka lubi psi patrol to z tym motywem szukałam prezentu
Może jakieś takie fajne zestawy większych klocków,fajna opcja sa takie malowanki których nie maluje się farbkami tylko moczy sie pedzelek w odrobinie wody i po pomalowaniu pojawiają się dane kolory fajna opcja sa tez większe puzzle dobrane odpowiednio do jego wieku moze interesuje go jakas konkretną bajka jeżeli je ogląda wiec mogly by byc to puzzle wlasnie z jej postaciami jeżeli maluszek jest bardziej ruchliwy i aktywny to plastikowe kręgle
Pinia ja pościel kupiłam z ulubionymi postaciami
Klocki lego Duplo to chyba będzie to. Dziękuję :)
Wiola super że udało się wybrać prezent ;) napewno się spodoba
Wiola o super LEGO zawsze jest na czasie . Mój syn ma akurat dwa latka i to też dużo zależy od tego czym się akurat dziecko interesuje w danym momencie . LEGO na pewno będzie bezpieczne jak nie teraz do później będzie się bawił .
U nas sprawdzają się
-auta tut tut z vtech są różne zestawy , można kupić same autka .
-leniwiec , jeż ,koala z fisher price
-zwierzatka gumowe akurat mamy z coletta
i oczywiście Peppa jest numer jeden teraz też coś z Bingiem zaczął się interesować , a tak to bardzo fajne są kolorowanki wodne , farby w pisakach trochę kreatywnych zabawek tez mamy i się świetnie sprawują :)
Ciastolina Play Doh tez teraz na czasie i bardzo interesuje dzieci w tym wieku
Piasek kinetyczny, super sprawa i łatwo się odkurza w przeciwieństwie do ciastoliny