PREMIERA Butelka LOVI Mammafeel 330 ml

Drogie mamy, PREMIERA! Do naszej kolekcji butelek Mammafeel 150 i 250 ml dołącza butelka o pojemności 330 ml ze smoczkiem 6+ idealnym dla starszych niemowląt. Butelka Mammafeel jest bezpieczna dla karmienia piersią a także zmniejsza ryzyko wystąpienia kolki, co potwierdziliśmy w badaniu neurologopedycznym*
*Badanie biomechaniki ssania w grupie 102 dzieci w wieku 0-12 mies., M. Mazur – neurologopeda, Polska 2023 r.

Nasza NOWOŚĆ butelka Mammafeel 330 ml ze smoczkiem 6+ jest także dostępna w sklepie SMYK:

Używaliście butelki Mammafeel? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

9 polubień

Bardzo się cieszymy na większe butelki Mammafeel :heart: zdecydowanie odpowiedzieliście na nasze potrzeby :ok_hand:

Tak używaliśmy butelki i polecam. Super , że jest większa pojemność !! Bardzo się cieszymy :star_struck:

Super wiadomość :heart_eyes: U nas butelki Mammafeel bardzo się sprawdziły szczególnie teraz przy karmieniu naprzemiennym. Fajnie że teraz pojawiła się też większa pojemność – 330 ml będzie idealna dla starszych maluchów. Na pewno zajrzę do Smyka, żeby zobaczyć now e

Jeszcze nie używałam bo jestem na etapie kompletowania wyprawki i na pewno w mojej walizce znajdzie się butelka, na początek na pewno nie taka duża wersja - ale to świetnie, że taka powstała bo odpowiada na potrzeby wielu wielu mam :heart_eyes:

Bardzo sie ciesze ze jest wieksza pojemnosc ! Dla dzieci powyzej roku to dobry pomysl :heart: nic nie bedzie sie rozlewac

1 polubienie

Super ze jest wieksza pojemnosc :heart: u nas napewno sie sprawdzi :slight_smile:

Cudowna wiadomości dla mam starszych dzieci. My nie skorzystamy już ale gdyby była wcześniej to by się bardzo przydała. Szkoda że nie jest ze smoczkiem 9+ bo jednak z takiej butelki będą korzystać dzieci troszkę starsze. I osobno trzeba będzie dokupić smoczek

1 polubienie

Super! Te mniejsze pojemności powodują że trzeba bardzo uważać jak się wsypuję wszystkie miarki, większa pojemność to mega ułatwienie ! :slight_smile:

Świetnie :heart_eyes: akurat takiej brakowało :blush::+1:

No my akurat musimy dokupic :frowning:

Butelek MamaFeel używamy codziennie :smiling_face_with_three_hearts: Była to pierwsza butelka jaką dostał nasz syn i od razu ją zaakceptował. Jest bardzo wygodna i estetyczna w wyglądzie! Tworzywo, z którego jest wykonana jest naprawdę dobrej jakości, bo mimo codziennego używania nic się z nim nie dzieje! Super, że na rynek weszła butelka o jeszcze większej pojemności! :blush:

Super ze butelka bedzie wieksza, wiecej mleczka naraz :slight_smile:

Ta seria butelek jest chyba najlepsza , ładnie dziecko trzyma smoczek butelki i sama butelka wygląda przepięknie

Super, że ta buteleczka bedzie miala.też większość pojemność :heart_eyes:

Elegancja :slight_smile:

Moja corka skończyła 5 mcy a wypija juz po 180 ml mleka i przepływ muszę zmienić już na 6 mc i dla mnie to szok bo starsza to max wypijała 120 ml majac rok… ja się boje co bedzie jak skonczy rok , okazać sie moze ze i ta 330 ml bedzie za mała :grin::grin::grin::grin:

Super, że do kolekcji wpada wiwksza butelka :blush:

Cudownie, że jest w ofercie ten model dla starszaków i nie trzeba będzie zmieniać maluchowi butelki!
Nie mogę się doczekać kompletowania wyprawki - ten model butelki bardzo mnie przekonune! :heart_eyes:

Dla starszego malucha będzie idealna :smiling_face:

moj 7-miesieczniak przeszedl juz dwie butelki Mammafeel, wiec super, ze pojawila sie kolejna opcja! :heart_eyes: na weekend podjade do smyka nabyc nowa pojemnosc :slight_smile: