Tak jeśli chodzi o płyn do płukania również często kupuję yelp bo jest taki delikatny, pudrowy :) Bobini proszek też kupuję jeśli jest w bardziej atrakcyjnej cenie od loveli. Ale najczęściej proszek jaki mam to właśnie lovela.
Patrycja jak masz Action w pobliżu, to z tego co widziałam, tam jest najkorzystniejsza cena Loveli :)
Ostatnio 2 razy był ten proszek w promocji w biedronce.
u nas sprawdza sie bobini pocżatkowo proszek a obecnie tylko płyny;) a teraz w oferci emają płyn do białych i do koloru w jednym;)
Czasem jest w media expert dobra promocja na chemię, np 1+1, wtedy się też warto obkupic :)
Ja chemii nigdy nie kupowałam w media expert.. wydawało mi się, że jest tam drogo.
Ja do płukania używam Lenora sensitive a wcześniej jelp albo cocolino używałam . Jeżeli chodzi o chemię w media expert to mi się wydaje ze jest tam drogo .
U nas pierwszym plynem do plukania przy starszej corce byl silan sensitive dodam ze przy astmie gdzie nie kazdy plyn sie nadawal do plukania tak ten jest naprawde delikatny wiex polecam;)
Tak w action lovela jest po 10zł już to kiedyś pisałam na forum więc cena jest naprawdę świetna no i właśnie ostatnio kapsułki kupiłam w media expert też tanio jak porównywałam to wychodziło najkorzystniej.
10zl? A jaka butelka jaka ma pojemnosc?
Aniss 1,45l :)
dzięki musze sie zainteresować a moze dziś tam pójde własnie;)
Czytałam pod artykułem promocyjnym media expert 1+1gratis , że w wielu sklepach nikt nie wie o tej promocji kiedy ludzie o nią pytali
Najlepiej zamówić sobie wtedy na stronie z odbiorem w sklepie :)
Ja ostatnio kupiłam 2 opakowania kapsułek z persila po 63 sztuki za 82 zł, więc naprawdę dobra okazja :)
Justys a ciekawe jak na kasie by wchodzily te 2 prpdukty;)
Co do actionu nie wiedzialam ze jest taka opcja zamowienia;)
Ja żałuję co nie mam tego sklepu nigdzie blisko u mnie ;( a z tego co piszecie to fajne rzeczy można tam dorwać
Mi się kiedyś udało dostać te kapsułki lovela w media expert 1+1 gratis a później za każdym razem były niedostępne. Widać, że dużo osób wie o promocji i szybko znikają te produkty
Ja mam niedaleko ten sklep jednak za bardzo nie wiem o promocjach w media expert
w action sa fajne rzeczy kiedyś płyn do baniek czy banieczki na baterie kupiłam za 11zł i w sumie pół roku działałay potem cos ta siadło;) ale mała miała przez ten czas ubaw;) mozew tym roku też bedą;)
W action teraz super składane wiaderka , mało miejsca zajmują wiec na wakacje idealne :)