Powiększenie piersi

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na razie pod uwagę operacji ponieważ boję się konsekwencji ale może są jakieś środki , które byłyby w stanie powiększyć piersi bez pójścia pod nóż?...

Talura aż tak Ci to przeszkadza że chcesz powiększyć? Wiele osób narzeka na za duże bo jednak kręgosłup na tym cierpi 

Najlepszy sposób to ciąża i laktacja. Miałam piersi 3x większe niż normalnie. Potem niestety wszystko wróciło do nędznej normy :p

Myślę że może jakieś ćwiczenia, które ujędrniają i optycznie powiększają piersi :) 

Tabletki antykoncepcyjne, ponoć jeszce dobrę są tabletki Perfect bust ale nie miałam możliwości spróbowania.

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Czy sama je przetestowałaś? Ile trzeba je brać? Jaki jest efekt? Czy jest to rzeczywiście powiekszenie czy jednak bardziej ujędrnienie?... 

A gdzie można konkretnie zamówić te tabletki ? Czy dostanę je w sklepach stacjonarnych\?Czy może jednak będę musiała zamawiać przez internet? A jeśli tak to gdzie konkretnie? Na allegro czy w sklepach?

Ciąża i karmienia, to prawda piersi są większe. Po zakończeniu laktacji u mnie piersi stały się małe :D wydawało mi się że mniejsze niż miałam:D Jeszcze karmie piersią córkę ale już się boję jak będą wyglądać jak skończę;D 

dziewczyny tabletki breastfem sa naprawdę dobre :)